Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala808080

Ile ważycie przy wzroście około 167-168

Polecane posty

Gość ja mam 24 lata ważę 55kg przy
i źle się z tym czuję:( W zeszłym roku ważyłam 51 kg i moim zdaniem wyglądałam lepiej. Ale spędzam 12 godzin poza domem, dużo siedzę w pracy, nie mam możliwości gotować sobie, przechodzić na dietę, muszę być skupiona i nie mam możliwości głodzić się i jakoś drastycznie odchudzać a bez tego nie schudnę... Mam niedoczynność tarczycy i PCOS:(

Gość ja mam 24 lata ważę 55kg przy
*przy 168cm.

Gość mama dwuletniej dziewczynki
Przy 166 cm ważę 48 kg. Jak waga spada do 46, to zaczynam mieć problem z miesiączką. Nie odchudzam się. Nie mam w ogóle bioder, pupa płaska 😭, jedyne co mi pozostało z tłustych lat to biust - 70 DD. Mam 30 lat, za sobą jedną ciążę i dziś trudno mi uwierzyć, że w 8 klasie ważyłam 64 kg. Wyglądałam wtedy bardzo grubo - waga nie zawsze idzie w parze z wyglądem, moja koleżanka przy wyższej wadze i tym samym wzroście wyglądała o niebo lepiej ode mnie. Teraz jestem za chuda, ale i tak wolę siebie taką, jaką jestem teraz, wtedy nie akceptowałam swojego ciała i bardzo źle się w nim czułam. Schudłam, jak skończyłam 20 lat i poznałam mojego męża :). Przez 10 lat utrzymywałam wagę 53 kg, a po porodzie spadło do 48 :O.

Gość mama dwuletniej dziewczynki
przez 8 lat :O, ale mniejsza o to

Gość 169 - 52 kg
dla mnie to waga optymalna, noszę rozmiar 34 i wreszcie jestem zadowolona z figury.

168- 58 kg. Gdyby nie brzuch byłoby idealnie;] ale przy diecie wszystko leci a nie tylko brzuch;]

Blues mam taki sam wzrost i wagę jak Ty i nie sądzę żebym miała duży brzuch, właściwie to mam płaski, noszę rozmiar 36 i jestem szczupła, nawet brdzo szczupła, ale nie wiem od czego to zalezy, może kościi ważą inaczej u różnych ludzi

Gość taka jedna panna anna
a ja mam 28 lat wzrost 167 cm i waze 56 kg, bywało ze wazylam 52, ale tez jako nastolatka 63... najlepiej sie czulam jak wazylam 54-55 kg i chcialabym schudnac do tej wagi, ale chyba nie umiem sie odchudzac:(

Gość w sam raz
Ja waże ok 60 kg. Ważyłam nawet 62 kg, ale to podobno bez znaczenia.Nawet gdy ważyłam to 62, to podobno dobrze wyglądałam.Zawsze wszyscy mowią, że jstem szczuplutka.Mam wszystko na swoim miejscu,pupke, bioderko, talie ładnie wciętą, piersi niemałe.Waga zależy od budowy ciała, jego składu i od wielu innych czynników.Jeśli ważyłabym 50 kg, wyglądałabym jak wieszak.Miałem dziwny okres odchudzania z 10lat temu.Wyglądałam okropnie.Dziewczyny, nie dajcie się zwariować.Przy takim wzroscie mozna ważyć w okolicach 60 kg, w gore, czy w dół..Sprawdźcie BMI i bedzie dobrze.,Zbędny tłuszczyk najlepiej spalic na zajęciach , zamiast katowac sie dietami,. Ja polecam w każdym razie.Pozdrawiam;)))

Gość 79kg/ 165cm
i mi z tym dobrze

Gość werrrrrr
54 kg myśle ze za dużo troche ważę

Gość ala808080
54 kg uwazam ze ok

Gość no to pieknie.....
ja niestety 73 . ludzie jestem potworem!

Gość 168 cm 78 kg
I mysle, ze jest fajnie:)

Gość 168 cm 78 kg
tzn. nie tylko mysle, raczej: widze:) mam wymiary 103 - 75 - 101 i jest dobrze:) mam cyc jak marzenie;)

168cm wzrostu 56kg wagi. Schudłam z 75kg bo się się z samą sobą czułam.

Gość 170 cm 57-58 kg
wolałam siebie tak ok 55 kg ale wtedy zupełnie nie miałam biustu

Gość motylek22....
ja 51 i cieszy mnie to :D

Gość black-mamA
Ja mam 168 cm wzrostu i waże 53 kilo, nosze rozmiar 36, ale uwazam na to cojem, jesli sobie pofolguje to szybko tyje, poza tym urodziłam dziecko 9 miesiecy temu, w ciąży przytyłam 25 kilo- szybko wróciłam do wagi ,ale po ciąży jakos szybciej nabieram kilogramów niz kiedyś, mam po prostu gorszą przemiane materii.. :-(

Gość black-mamA
A moje wymiary to 87-65-87, udo w najgrubszym miejscu 48, niby ok ale jestem tzw ukrytym grubasem- wiecej tłuszczu niż mięśni :-(

Gość demeterr
Mam 20 lat i przy wzroście 168 wazę 55-56kg i to waga bardzo dobra jak na ten wzrost( nazywana nawet wagą idealną) więc się nie przejmujcie dziewczyny bo nie ma czym:). Ważyłam też 48 kg, ale nie miałam tyłka i mojemu facetowi się nie podobało chociaż nic nie mówił ale widziałam to w jego oczach :D. Teraz jest zima pamiętajcie o tym, że latem każda z nas trochę schudnie, więc naprawdę nie ma po co się odchudzać:).

164 -52 KG CHCIAŁABYM ZRZUCIĆ DO 49 ALE TAK BARDZO POLECIAŁAM Z TWARZY ,ŻE ZOSTAŁ MI TYLKO NOS I CO JA MAM ZROBIĆ:(jESTEM JUŻ 7 MIESIĘCY PO PORODZIE I CHYBA POWINNAM WRÓCIĆ DO SWOJEJ WAGI Z PRZED CIĄŻY:(