Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominisia26

jak sobie ułatwić życie

Polecane posty

Gość zabijacie bakterie
a one sa w naszym zyciu potrzebne! to do tej co prasuje gacie...:/

jak chcesz, to sobie hoduj swoje bakterie. Szczególną troską otaczaj szczególnie grzyby, które Ci sie pojawią po jakiejś kuracji antybiotykowej. I jajka owsików, jeśli je złapie Twoje dziecko.

Gość anna_beth
taki generator jest drozszy niz zwykle zelazko troche, z opinii ktore czytam wynika jednak ze mozna zainwestowac;) ja dostane od tesciowej na urodziny w piatek, wiec po weekendowych testach dam wam znac jak dziala... a co do koncepcji hodowania bakterii to jestem przeciw:P nie mowie zeby zyc w sterylnym srodowisko, ale bez przesady...

zelazkiem na pare duzo latwiej sie prasuje, to prawda. nie wyobrazam sobie wrecz zelazka bez pary, to juz zakrawa a torture. zelazkiem bez pary mozna uprasowac chyba tylko polyester, ktory i tak nie wymaga prasowania... cale szczescie jednak, ze coraz wiecej osob nie udupia sie prasowaniem. sa czasem takie ewenementy garderoby, ze trzeba, np. jakis len, czy na jakas wielka gale. ale poza tym? nawet chlopskie koszule wygladaja calkiem niczego sobie, jak sie je ladnie powiesi na wieszaku szybko wyjete z pralki. a posciel? uwielbiam mieciutka, niewyprasowana, wysuszona w suszarce :) o dzinsach, skarpetkach i majtalasach juz nie bede sie rozpisywac :P bakterie natomiast tepie nie prasowaniem, tylko czestym praniem i codziennym prysznicem od stop do glow :)

Gość Bakterie zgina w praniu
Troche logiki - kto to slyszal zeby majtki prasowac? A w razie czego organizm nie ma czym sie bronic. sterylnosc.... biologia sie klania !

Gość majtki w kroku prasuje
o losiee.....

Gość prasowaczka
Czy ktoś jeszcze używa żelazka z generatorem pary? Proszę o opinie, bo zamierzam nabyć takie urządzenie.

Gość gość
Ja tam bardzo lubie prasowac. Naprawde przyznam szczerze ze nie mam z tym zadnego problemu. Zreszta pomaga mi w tym woda do prasowania od Pachnącej szafy i wszystko naprawde idzie bardzo sprawnie ;)

Gość gość
Serdecznie zapraszam na profesjonalne Forum ogólno-tematyczne KATHARSIS. Znajdziesz tam doskonałą atmosferę, mnóstwo ciekawych tematów oraz dobrą zabawę w pięknej oprawie! Zapewniam, że WARTO! http://forumdyskusyjne y0 pl/ W miejsce spacji wstaw kropki ;) x Pozdrawiam i czekam na Ciebie! (Jest możliwość zareklamowania swojej strony, Forum, Bloga..etc.)

Gość gość
oglądalam to żelazko braun care style 7 w sklepie i musze przyznać, że ciekawie to wygląda. serio takie dobre?

Gość krychanowak5
Tak, jeżeli masz możliwość kupienia braun carestyle 5 lub 7 to bierz w ciemno ;) mamy małe dziecko, więc jest dużo prania i prasowania, mąż codziennie chod******oszulach, sporo tego wszystkiego. NIe dałabym rady bez tego żelazka.