Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koo4444555

MOJA PRZYJACIÓLKA MA 28 LAT I PRZY WZROSCIE 170 WAŻY TYLKO 55 KILO!!!CO ROBIĆ?

Polecane posty

Gość koo4444555

co robić by jej powiedziec ze naprawde taka waga jest zła..za niska na jej wiek..w sumie sie nie głodzi ale chyba nie je tyle ile powinna.

Gość koo4444555
mialo być co robic by jej przemówić do rozumu..bo powiedzieć to jej już mówie setki razy ale ona chyba uważa ze w tym wieku to normalna waga.. troszcze sie o nią bo ona chce mieć dziecko a sami wiecie ze z taka wagą ciąze ciezko uzyskać..

Gość hahahahhaha
A ja mam 173 i waże 56 dobrze jest, daj spokój..

Gość nawet niezle
hmmm a wiek ma cos do rzeczy??? ja mam 172 cm i waze 56 kg i wcale nie jestem chudzinka, jestem szczupla, ale tluszczyk jest tu i owdzie:P najwiecej na brzuchu:D ale to na pewno zalezy od budowy

Gość kojarzysz jej wymiary może
bo to wymiary mówią wiele a nie waga!!

Gość mreeek27
Nie zadawaj sie z nia bo sie zarazisz

Gość hahahahhaha
mam 23 lata

Gość koo4444555
no znam jej wymiary ..kiedyś razem sie mierzylyśmy ona ma w biuscie 94 cm a w talii 72 natomiast biodra ma 93 cm pośrodku pupy mierzone tylko..jest chuda bardzo i ma drobne kosci ..

Gość do hahahhahaa
hahaaa a jakie masz wymiary ? ZROZUMCIE ZE WAGA SIE NIE LICZY. TYLKO WYMIARY!

Gość nawet niezle
kurcze z wymiarow wynika ze nie jest taka chuda ja mam ok 90 biust ok 65 talia i 90-92 biodra...ale tak jak mowie zalezy od budowy ja przy tych wymiarach nie jestem chuda a ona przy swoich moze tak..

Gość utucz ją na siłe moja droga

Gość to jest normalna waga
parę kilo więcej by też jej nie zaszkodziło (PARĘ, a nie 20!!!) ale mieści się w normie nie wiem o co ci chodzi czyżby zazdrość - musisz utuczyć koleżankę bo ci oko bieleje jak ją widzisz? skoro kobieta normalnie się odżywia, jest zdrowa to ODPIERDOL SIĘ OD NIEJ

doczytałam wymiary bardzo apetyczne, bardzo :P:P oj kogoś tu zazdrość zżera jak nic

Gość ggffrrssa
no i co z tego moja kumpela ma 31 lat, waży 45 kg przy wzroście 170 cm i jest napewno zdrowa (tzn. to nie jest anoreksja czy bulimia). razem jemy i je normalnie, do tego słodycze czy pizza. Taka uroda. Miałam styczność z dziewczynami chorymi na anoreksje i jeżeli widzisz jakies sygnały to możesz z nia powaznie porozmawiac. Ale na mój gust nie ma w tym nic niepokojacego - 55 kg przy 170 cm to szczupła osoba i tyle.

koo4444555 no znam jej wymiary ..kiedyś razem sie mierzylyśmy ona ma w biuscie 94 cm a w talii 72 natomiast biodra ma 93 cm pośrodku pupy mierzone tylko..jest chuda bardzo i ma drobne kosci .. przeciez te wymiary sa w porzadku

Gość ggffrrssa
no ja to chyba jestem też chora na anoreksję - przy 160 cm waże 46 kg i mam wymiary 88-64-86... I patrz żyję i to już dosyc długo na tym świecie.

http://kobieta.wp.pl/kat,26231,pos,5,kalkulatorbmi.html?ticaid=16e6a dziewucha ma wymiary że aż ślinka cieknie (to znaczy nie mi, bo nie jestem facetem:P) jej bmi to 19 (18,5 - 24,9) to waga w normie nie głodzi się, ma pewnie stałą wagę w czym problem? (oprócz tego tkwiącego w umyśle autorki topicu). a no tak, zapomniałam że każdy kto nie ma wyhodowanej solidnej nadwagi jest w dzisiejszych czasach anorektykiem (no bo jak można nie żreć i nie tyć, przecież to nienormalne jest)

Gość nasssirim
55 przy 170 ? to o 5 za duzo

Gość moniczka-999
a co chcesz kretynko utuczyc ją na siłę?jej waga jest w normie.ja ważę przy 171 cm 52 kg i jest dobrze,za małą wagę to miała moja kumpela z liceum która przy 168 cm ważyła 37 kg a 55 kilo to dla ciebie problem?pewnie jesteś tak tłusta że każdy normalnie wyglądający człowiek to dla ciebie chudzielec i chcesz go utuczyc,bo jak ty jestes gruba to inni tez mają być tacy.

ja nie rozumiem, co z tym wspolnego ma wiek? czy jakby miala 15 lat, to by cos zmienialo? czy jak ma 28 lat to juz pora, aby zaczela sie zamieniac w tucznika? :-O

Gość moniczka-999
moja ciotka też tak ma.sama tłusta jak świnia i wszystkich(nawet tych przy kości!)dręczy że są za chudzi itp.Najlepiej się nie przejmować,niektórzy po prostu zamiast zauważyć swój prawdziwy problem wolą wynajdować urojone problemy u innych.po prostu trzeba się nie przejmowac

Gość bo w Polsce się przyjeło
że baby tyją z wiekiem i jest to normalne-po 25 roku życie powinna już zacząć zarastać tłuszczem-żeby do czterdziestki juz wyglądac jak szafa:O znam jedną babę-stara i gruba-i wszystkim wmawia ze w tym wieku to już nie wypada byc szczupłym bo to źle wygląda:O

Gość witamyyy w klubiee
ale wy jesteście pojebane :classic_cool: zacznijcie się interesować własnymi tyłkami zazdrosne pasztety :classic_cool: moja siora ma 175 i waży 54 i co? gul wam skoczył:D:D:D czasem taka niska waga dobrze wygląda na takim wzroście a moja siora wcale nie wygląda jak anorektyczka...

Gość o mamoooooomo
o jeju ja mam 162 i w gorsze miesiace wazne 43kg w lepsze 46kg i zyje wiec daj jej spokoj taka widocznie jej natura-ja jem, duzo, czesto i u mnie max to 46

Gość o mamoooooomo
ggffrrssa chyba mam takie same wymiary jak ty

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
masz racje Twoja przyjaciółka waży za mało.Tylko te wychudzone szkapy co nie mogą w żaden sposób przytyć uważają,że to prawidłowa waga i wymiary.

Gość ja też tkwię w związku
a ja przy tym wzroście, a nawet 172 ważę 61kg i nie wyglądam wcale szczupło:O raczej tak akurat, pare rzeczy bym zmniejszyla

Gość za malo wazy faktycznie