Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lanalangaaa

mój facet pali trawkę,setki razy mówiłam mu żeby tego nie palił

Polecane posty

Gość lanalangaaa

a on że robie z igły widły:/ wkurza mnie to

Gość asiiiikkk
mozesz sobie pogadac i tak bedzie palil jak i moj:O

Gość dfdsfdsf
Za to ich kochacie chocaz nie chcecie sie do tego przyznac :p

Gość lanalangaaa
no akurat nie za to go kocham.wkurza mnie to maksymalnie i nie wiem jak mu wbic do glowy zeby nie palił.ale i tak to wina tych jego znajomych:/

Gość lanalangaaa
no sorry,ale trawka to lekki narkotyk,papierosy nie, chociaż są szkodliwe ale nie odurzają:p

Gość lanalangaaa
nie pale co nie znaczy ze nigdy nie spróbowałam

Gość lanalangaaa
ale po co on to pali,ehh nie rozumiem

Gość lanalangaaa
sory ale nie,i "dzieki" za takie rady

po co, po co... a po co ludzie jedzą czekoladę?a po co ludzie piją kawę? a po co ludzie pala papierosy? a po co ludzie sprawdzają internet?a po co ludzie zbierają znaczki?

Raz spróbowac nie zaszkodzi-choćby po to żeby zobaczyć jak to jest. Jeśli Twój facet pali raz na miesiąc to nie widzę problemu. Może młody i w przyszłości wyrośnie. Jeśli pali parę razy w tygodniu to ma problem i powinien zastopować. Wszystko w nadmiernych ilościach wywołuje nieporządane skutki. Powiedz mu, że może mieć zaburzenia erekcji :D

Gość bleblewwww
taaa trawka jest dla ludzi, ale trzeba miec nad tym kontrole.

Gość jak dluzej popali to
bedzie tepy i agresywny jak Jarek 84. Kazdy narkoman od czegos zaczynal ( od trawki na ogol) i k a z d y mowil, ze ma nad tym kontrole. Sama znalam dobrze takiego - juz nie zyje. Musisz byc stanowcza - chocby dla jego dobra. Jesli nalog jest dla niego wazniejszy niz ty - niech spada ( a widac , ze nałog, skoro nie chce skonczyc - i gdzie tu mowic o kontrolowaniu sie?) PO co mu trawka - dla poprawy nastroju? Zalosny i słaby jest czlowiek, ktory musi sobie sztucznie poprawiac nastroj

tak jest - zniszczyc wszystkich, którzy mają nałóg- tych od internetu, tych od kawy, tych od papierosów, od alkoholu, od czekolady , od znaczków pocztowych, od książek, od radia, od samochodów, od herbaty, od muzyki, od psów ikotów, od pająków, od kwiatków, odlatarek, od historii, zbieraczy kubków i zbieraczy motyli!!!zniszczyc!!!!

Gość jak dluzej popali to
kto mowi o niszczeniu - dziewczynie to nie odpowiada i ma prawo wybierac . POza tym nie jest to tylko hobby, jak zbieranie kubkow. Niektore nalogi psują własnie zwiazek - np.alkohol i narkomania , otepiaja i znieczulaja , robia z ludzi egoistów - to prawdy ogolnie znane i potwierdzone naukowo.