Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stookke i już

opłaca się takie łózeczko?

Polecane posty

Jesli ci na to stac, to jak najbardziej kup. Jest to lozeczko przeznaczone dla noworodkow i malenkich, lezacych niemowlakow, dla kotrych normalne lozeczko jest o niebo za duze. W mniejszym lozeczku maluszki sie nie gubia i lepiej sie czuja. A i - jak widzialam- jest mozliwosc przystawienia polowy lozeczka do lozka- super rozwiazanie na noc dla karmiacej mamy!

Fajne tylko, że jak dziecko podrośnie to chyba będzie za małe?? Ładne ale jak dla mnie na krótką metę no i z pościelą problem :)

Gość stookke i już
hmm, nie wiem co robić:( faktycznie na początku maluchowi w zwykłym łóżeczku jest zbyt przestronnie. Ale takie łózeczko można kupikić już za ok. 300 zł. A niestety takie łóżeczko jest bardzo drogie i jak się nie sprawdzi, to kupa kasy pójdzie w błoto:( co robić???

widze ze mozna je powiekszac w raz ze wzrostem maluszka,a nawet mozna je wykorzystac dla kilkulatkow.nie dopatrzylam sie ceny,ale po obejrzeniu zdjec uwazam ze jest calkiem ciekawe :)

Dziewczyny,to łóżeczko kosztuje razem z materacykiem ok 2000zł.Matko!!!Fajne i funkcjonalne ale ta cena......:(

ups...to zbyt drogo,wole chyba zwykle ,a potem starszaka na normalne lozko,ktore starczy nawet dla nastolatka. moj synek od drugiego roku zycia spi na duzym,zwyklym lozku i w razie koszmarow nocnych ,czy choroby ja moge polozyc sie obok niego. koszt lozeczka to 300zl,a duzego lozka 2tys,wiec i tak wyszlo mniej niz tego co podajesz.a zwykle lozko,mozna kupic i za tysiac,wiec ostatecznie wyjdzie wszystko taniej.fajne,ale zbyt drogie!

Stokke to bardzo droga marka! Sa rowniez podobne lozeczka- o wiele tansze, ale nieznanych firm. W Niemczech to norma, ze na poczatku kladzie sie noworodka do takiego malego lozeczka- koszyka. Jak dziecko wyrasta z koszyczka i zaczyna sie podnosic, to przenosi sie je do duzego lozeczka. Mysle, ze warto kupic takie lozeczko, bo na pewno sie sprawdzi. Ale moze lepiej poszukac tanszych odpowiednikow?

Gość stokke i już
kurcze, nie słyszałam o tańszych odpowiednikach. MAcie jakieś namiary??? będę wdzięczna:)

Słuchaj,pokazuje okrągłe łóżeczka.Przecież oczy mam i widzę,że nie sa podobne nic a nic. Nie widziałam odpowiednika stoke i dlatego wklejam to. Czy jest to jakiś problem?

jackpot ty nawet łóżeczek nie wkleiłaś tylko koszyki nie wiem kogo chciałaś tym uszczęśliwić na siłę