Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KIEDY TO SIE SKONCZY

NORMALNE KIEDY PRZESTANIE MNIE BIC????

Polecane posty

Nienawidze mojego brata!!!;( Boje sie jego rąk!!! Chce wkoncu przestac czuc bol ;( Nie patrzy gdzie mnie uderza! Nie panuje nad moca zadawanych mi ciosów;( Nigdy! Mama i tak zawsze jest i bedzie za nim,zawsze;((;( Nie mam siły;(

Ile brat ma lat,ile Ty ? Czemu Cię bije? Dlaczego rodzice nie reagują?

Gość zglos sie
na niebieska linie!

zgłos to na błękitną linie- jak mamusia i brat najedzą się nieprzyjemności i problemów- to - bratu odechce się bić- mamusia zacznie reagować- choćby dlatego, żeby więcej nie odwiedzili was panowie w niebieskich garniturkach

mam 19 lat ,brat 20. Bije mnie zbyle powodu! Bo nie zmyłam,bo nie miałam czasu. Bo mu odpyskne! Czego nigdy w zyciu nie moge zrobic! Teraz np dostałam w twarzi brzuch z pięści,do tego zacisnął mi mocno dłonie i wykręcał,płakałam ,a on nawet nie przestawał! Myślałam ,że wyłamie mi rece;((((((((((((((((;(((((((((((((((((( Dostałam tak za to,ze odpowiedziałam mamie ,ze nie mam kartki podaniowej do napisania czegos ,co chciała ! Zaczela na mnie wrzeszczec,poplakała sie! Boże jakby był powód!;( Ja naprawde nie posiadam takiej kartki! A mialam jej dac i jeszcze isc i cos pisać! Jezuu;( Za to dostałam!;( a mama tylko stała obok;((( Oczywiscie 4 paznokcie mi poodrywał,zaszły mi krwią! Do tego juz sie przyzwyczaiłam też;(

Gość taaa ike
myslisz ze mlodej dziewczynie zastarsoznej latwo nadawac na wlasnego brata i matke

zgłoś na policję i na niebieską linię, postaraj się o lokal zastępczy

Ja nigdy nie zgłoszę rodziny na policję! Mieszkam w malej miejscowosci,jestem znaną osobą. Nigdy w zyciu bym nie przezyla takiego wstydu!

Warszawska "Niebieska Linia" (0-22) 668-70-00 Poradnia telefoniczna działa w dni powszednie w godzinach 14.00 - 22.00; dyżur prawny w ramach poradni odbywa się w poniedziałki i piątki w godz.: 18.00 - 22.00.

Gość
Lepiej przeżyć wstyd i przeżyć, niż nie przeżywać i nie przeżyć :P

Gość Pilot uniwersalny
Jak nie chcesz isc na policje to zyj sobie tak dalej i patrz czy rowno puchnie ZNANA DZIEWCZYNO !

jak mu podziękujesz że cie bije to w tedy przestanie ja tak zrobiłem z matka jak jej podziekowalem i po prosiłem o więcej to przestała mię bić

Gość hgdfter
hmm, to znowu ta osoba , co z ta sama i charakterystyczna interpunkcja w stylu " ;( " pisala o tym jak dziewczyna w ciazy zginela w wypadku samochodowym? Swoja droga dziwne te znaczki