Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misquamacus

CZY SĄ TU FACECI KTORYM PRZESZKADZAJA

Polecane posty

Gość cffffft
Pytasz o opinię - bardzo proszę: Moje pierwsze skojarzenie jeśli chodzi o kolczyk w pępku to gimnazjalistka, która niezależnie od pogody odsłania brzuszek żeby wyeksponować ów kolczyk. Przy okazji eksponuje wylewające się ze spodni (biodrówek-a jakże) "boczki".

mnie jako kobietę zniesmaczają tatuaże u babek. za to np kolcyki na twarzy jak u mnie do tego delikatny makijaż i dobry ubiór , myślę i widzę po innych, że podkreśla to u mnie seksowność. ale jak to jest w innych częściach Pol to pytam...

emo to sama nie wiem co. ale prosiłabym, by pomarańczki nie waliły tu chamstwami ludziom, którzy chcą się wypowiedzieć normalnie, jak np martuniadiablica.

Gość Ann008
hehe ale teraz emo to taka moda :D

Ech Ann08 - no cóż moje pokolenie było punkami lub metalami, to teraz muszę pilnować lakieru do paznokci i maszynek do golenia bo jeszcze małoletnie dziecko mi emo zostanie:)

martunia.. po prostu wkurza mnie tu chamstwo. a temat nie założyłam, by się kłócić, ale żeby wysłuchać/czytać opinii i porozmawiać. może i mamy odmienne zdanie, ale rozmawiamy, nie orbrażamy się, tylko rozmawiamy:)

nie napisałaś tego. prawda. alena kafe często z powodu ednego tematu wynikają kłótnie;) a gusta są inne, opinie również. ale jak sama zauważyłaś, ktoś, kto na Ciebie ,,najechał'' poszedł sobie stąd:)

Gość doccia
misca wybacz ale jak dlam nie kolczyk na twarzy nie jest pociagajacy nawet z tym delikatnym makijazem i eleganckim ubiorem jak piszesz

doccia dziewczyną jesteś jak mniemam? więc powinnaś się wypowiadac jak z facetami Twoim zdaniem jest:)

Bywa, pogderał i poszedł. A co to, za mało problemów na świecie żeby się przejmować takimi. Wracając do Twojego pytania - myślę że raczej modzi chłopcy mogli by się wypowiadać pozytywnie na temat kolczyków u kobiet/dziewcząt. Ci starsi np. 25, 27 + chyba raczej na pewno powiedzą nie. A i zapewne większość młodych też nie jest nastawiona do tego typu ozdób pozytywnie. Ot takie tam przemyślenia.

każdy myśli jak chce. ja myślę, że niejeden mnie na tym temacie zdemaskował. i na pewno kolejni zdemaskują po tym co zaraz napiszę. mianowicie, Ty myślisz, że faceci 25-27 nie lubi ą percingu u babek. mój ma więcej lat i nadal ma i wymyśla kolejny;) tj jak ja. tylko, że ja już mam to miejsce:) nawet dwa.

No i tyle że młodszym pokoleniom podoba coś innego innego niż starszym. A wyjątki mogą potwierdzać regułę. Szczerze? Nie uzyskasz wiążącej odpowiedzi (czytaj wiarygodnej) na Twoje pytanie tak po prostu pytając na forum. A swoją drogą - po co Ci to? Tj. te opinie?

Gość facecik 666
a ja mam kolczyk w żołądzi. No i trach, zapomniałem o tym i będąc napalonym kochałem się z atrakcyjną kobietą, no i poraniłem jej pochwę. Krew sikała z jej muszelki jak z cebra. Nie polecam.

bo mam kolczyki i chcę widzieć jak na to faceci reagują;) dodając, że nie jestem emo , metal , goth itd normalie, fajnie, kobieco wyglądam. niestety mężczyźni się nie wywiązali:P ale opinie kobiet też są dla mnie ważne. WIĘC PONAWIAM.

Gość facecik 666
wszelkim głuplom kolczykowatym proponuję kolczyk w mósku; być może spowoduje przyrost szarych komórek, których wyraźnie im brak. Dla kobiet proponuję koczyk w łechtaczce, wtedy z konieczności przejdą na anal.

20:00 [zgłoś do usunięcia] facecik 666 a ja mam kolczyk w żołądzi. ostatnie słowo. 20:05 [zgłoś do usunięcia] facecik 666 wszelkim głuplom kolczykowatym proponuję kolczyk w mósku; być może spowoduje przyrost szarych komórek, których wyraźnie im brak. Dla kobiet proponuję koczyk w łechtaczce, wtedy z konieczności przejdą na anal. 3 linijka, siódme słowo. a ja z koniecznosci analu nie mam. :) dobranoc. o 7 pobudka!!!!!

PERCING? nie każdego musi to interesować, ale każdy ma jakieś zdanie na ten temat. dziwie się czemu nie ma tu stałych bywalców kafe: złośliwej, wkurzonej, sissy, tamari, lusesity, przerwy, ponawiacza, glen=jarka, mamani, meaa, ike, brata itd?