Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misquamacus

CZY SĄ TU FACECI KTORYM PRZESZKADZAJA

Polecane posty

przeszkadza: 1. brew 2. warga 3. nos podoba sie 1. ucho ale tylko w tej dolnej czesci 2. pepek ale jakis taki subtelny

moja fascynacja nie jest teraz ważna. najważnijsza jest teraz dla mnie opinia kafeteriuszy. dlatego napiszcie co.ś

martuniadiablica Kwiatek_ dziekuję za odp:) a możecie rozwinąc? jakie wy macie kolczyki, gdzie, co wam się podoba?

nigdzie nie macie kolczykow, w twarzy kolczyk to oszpecanie jest. w zasadzie kolczyk tylko u kobiety i tylko w uchu jest fajny

tatuaże mnie się ani trochę nie podobają. kolczyki lubię. fascynuję się. nekoniecznie robieniem ich na swoim ciele, ale sam percing to dla mnie fascynacja. dlatego chcę znać opinie kobiet, jak ifacetów (szczeg czy mają i jak w ich oczach wygląda dziewczyna z kolczykiem/ami

Gość eukariont
Mnie to nawet tradycyjne w uszach się nie podobają :P

Powtarzam - o gustach się nie dyskutuje. Ale jak Cię to interesuje to mam w sumie 4 dziurki w uszach, ale kolczyków nie widziały od dawna:) Co do reszty Twojego pytania - jest pewien rodzaj ludzi którym może to pasować (szeroko pojęci artyści np.), innym nie. Ale co potem? Starsza pani z wielką dziurą w brodzie? Wysoki manager z wpiętymi wielkimi kołami w uszy? Nie - dziękuję

dla mnie kobieta z kolczykami na twarzy wyglada jak lumpiara i brudas albo jakies inne emo

Gość Ann008
U facetów...Absolutnie ŻADNE kolczyki mi sie nie podobają a tym bardziej w pępku :/ U dziewczyn to tylko w uszach ( jedna para) ,i w pępku jak ma płaski brzuch to fajnie wygląda. Obrzydliwe są za to kolczyki w brwiach,wargach,brodzie zarówno u facetów i lasek :)

Gość dsfds
dzisiaj widzialem laske, ktora miala "gwozdzie" w policzkach :o nie wiem, jak to w ogole mozliwe :/

a to jeszcze gdzieś indziej można? :P Sutki - co za bezsensowne zadawanie sobie bólu! Pępek - jeden otwór nie wystarczy? Penis, wargi - a matko, tylko masochiści chyba :P

misquamacus no to przyznaj sie gdzie masz kolczykpo prostu to ci powiemy czy to fajne czy nie

a nad nosem (miedzy oczami), policzki? a w uchu? tylko o płatek wam chodzi? czy w chrząstce? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/22/Tragus_bar.jpg/250px-Tragus_bar.jpg nie wiem czy ten link bedzie wam działał. ja mam w kazdym razie właśnie w tym mscu i żadnym innym, a jest to fotka z kafe wzięta. a częsci ciała? nie chdozi mi o penisa, ani cipke, ale ogólnie.

w uchu mam tylko ten kolczyk, chodziło mi ogólnie o ucho, gdzie indziej też mam. ale bez przesady.\

Gość nie podoba mi sie
a wrecz odrzuca

zazznaczam, że nie jestem żadnym emo ani innym metalowcem, ale kimś kto sie tym fascynuje, lubi kolczyki, nie tylko na twarzy, dla pochwalenia się, ale w różnych miejscach, ale bez przesady. chce pomimo tego, ze mam faceta znać opinię facetów, jak na to reagują.

Gość teyj
Mój chłopak brunecik,ciemna karnacja,śliczna buźka ma kolczyka w uchu i wygląda przecudownie. To wcale nie jest pedalskie!

nie, chodzi mi o stereotyp, że tylko emo i fani metalu czy punka robią sobie kolczyki. albo dziewczyny urodzone w solarium:P

No to kiepski stereotyp - bo jak już trochę lat żyję na tym świecie to za dużo metalowców nie widziałam z kolczykami w nie dostosowanych przez cywilizację miejscach. Rzekłabym nawet że sama pewnie powinnam wg tego przekonania mieć tak ze dwa nad górną warga i trzy w brwiach? Dowiem się co to emo czy nie?

Gość Ann008
"a nad nosem (miedzy oczami), policzki?" Szczerze to nie widziałam żeby ktoś miał kolczyka w takim miejscu ale raczej na pewno by mi się nie spodobało ;)

Gość sodium
martuniadiablica a sama sobie poszukac nie mozesz czy taka tępa jestes

między brwiami, tak też można nazwać:) ja miałam w roznych msc, teraz zastanawiam sie na stopie. hmm poniżej kostki od wew str martuniadiablica wyguglaj sobie emo, od rau poznasz.

Nie, nie podobają mi się kolczyki w jakimkolwiek miejscu na twarzy. Podobają mi się tatuaże (sama mam jeden), ale tez nie u każdego i nie wszystkie. Kolczyki na twarzy oszpecają kobiety, jak dla mnie wyglądają wulgarnie.