Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misquamacus

CZY SĄ TU FACECI KTORYM PRZESZKADZAJA

Polecane posty

cukierasekk--> założyłam bo nikt nie odpiwaidał:O:((( Złociutki, mam je, bo je lubię, a dwa z twarzy oznaczają kogoś, kto zmarł. zrobiłam je w dniu śmierci, tego kogoś. poza tym myśle, że bardziej się spodobam jako mała , ładna, zgrabna, dobrze ubrana, z delikatnym makijażem, ale jakimiś kolczykami tu i tam(nikt by sie nie spodziewal kolczykow w tych mscach nie chodzi mi o tzw ,,miedzynogi'':P niż jakaś idiotka (każdy wie chyba o co chodzi: solara, białe boty, rubikowe włosy, tapeta itd)

w uszku jest:) złociutki;) ale skoro inne kolczyki Ci przeszkadzają..... rzy okazji, wczoraj zmarł mi teść w sobotę pogrzeb. a jak pisałam t u czy tam mm kolczyk w zamiarze. ale itak możemy się lubić czy nienawidzić , to wirtual , tak czy siak:)

Gość haloo ziemia
u facetow zaden kolczyk mi sie nie podoba, sa pedalskie albo takie jakies spelunowate a u kobiet uszy ok - byle nie 3 tony, nie podobaja mi sie te tagusy czy jak je nazywacie w brwaich nosie ustach to dla mnie jakies narosla albo pryszcze,w pepku tez mi sie nie podoba jakos ladniej wyglada cialo bez :P to pisalam ja :D kobieta

kolczyki w twarzy czy na ciele, to ozdoba jak każda inna. za 5/10lat będzie normą.pmiętam, żę mając 14 lat zrobiłam sobie kolczyk w brwi i to nie dosyć, że dziwiło moje zadupie, ale tż miasta powiatowe, kiedy jeźzilam na konkursy

Gość smelly nelly
ja absolutnie nie toleruje kolczykow u facetow w zadnym miejscu. Od razu mnie zastanawia co taki sobie myslal, ze tak sobie zrobil i zwykle dochodze do wniosku, ze jest slepym nasladowca trendow lub chce w idiotyczny sposob podkreslic swoja niechec do konwencji, z tym, ze robiac to w taki sposob podkresla swoja konwencjonalnosc. Jezeli robi to zeby podkreslic przynaleznosc do jakiejs grupy - to znowu najlepiej o nim nie swiadczy. Jezli chodzi o kolczyki u nastolatek: uwazam, ze kolczyki w uszach sa ok, nawet wiecej niz jeden u mlodych dziewczyn i kobiet, a u kobiet starszych konwencjonalne po jednym kolczyku w kazdym uchu. Uwazam , ze ladnie dobrany kolczyk dodaje pewnego uroku, podkresla kobiecosc lub wlasnie moze podkreslic, ze kobieta nie jest konwencjonalna przez dobor jakiegos bardziej 'buntowniczego' wzoru.

Gość maikaa
Wiesz co, wydaje mi się, że szukasz po prostu potwierdzenia, że wyglądasz ze swoimi kolczykami ładnie i kobieco (oczywiście wraz z delikatnym makijażem co kilka razy podkreslałaś :P).

Gość Kluśka
Hm? to ma być dyskusja?!... Każdy wyraża swoją opinię a Ty ~Misquamacus krytykujesz każdego, kto powie że ma coś do piercingu. Zastanów się nad tym dziecko... :| Osobiście nie lubię kolczyków (tzw złote kółko) u mężczyzn, niesmak... Inne, srebrne, w brwi powiedzmy mogą być. Zresztą inaczej, to sprawa indywidualna kto jakie kolczyki i czy wogóle nosi, więc nie należy tego oceniać... Sama miałam w czasach gimnazjalnych w nosie (i kółeczko, i kropeczkę, rzecz jasna w odstępach czasu- pamiętam gdy miałam kółeczko ojciec nazywał mnie krową na pastwisku i był przeciwny, kropeczkę tolerował; jak teraz o tym myślę to rzeczywiście musiałam tak wyglądać;)cCzłowiek młody to głupi był). Parę lat temu był wielki szum wokół piercingu ciała i wieeelka moda. Przeszło i przemineło z wiatrem. Myślałam kiedyś o pępku, ale tańczę i przy rozciąganiu mięśni brzucha jest to bolesne (sama tego nie wiem, przyznaję ale koleżanka z grupy miała i bardzo ją to męczyło podczas zajęć). Czasem założę koła lub długie sprężynki w uszy... Rzadkość. Podoba mi się w wardze, ale sama bym się bała sobie zrobić ;-) Pozdrawiam :-)

Gość metal face
Chciałbym żeby moja dziewczyna miała -podwójne snakebites(kółka I podkówki że stożkami) -dahlia bites -cheeks -septum kółko -stożki z obu stron w nosie -monroe Brwi po obu stronach Anti eyebrow po obu stronach Język Sutki Piercing u kobiet mnie bardzo podnieca.

Gość gość
to odrazu załóż jej hełm żelazny