Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiały chłopak

jak być śmielszym??

Polecane posty

Gość nieśmiały chłopak

Poradźcie mi coś bo szlak mnie trafi! Może od początku, mam 27lat w życiu miałem jedna kobietę, która w dodatku mnie poderwała. Koledzy mówią że jak by wyglądali jak ja to co noc mieli by inną laskę, koleżanki non stop dają mi wstrzyki w stylu „wiesz że z ciebie jest niezłe ciacho” albo „z Ciebie jest niezła dupa” ponoć kobiety tak określają fajnych facetów. Na siłowni sporo lasek się na mnie gapi, ostatnio w sobotę idąc na cmentarz jakieś dwie laski zaczęły się do mnie coś wydzierać w stylu „ohhhh mmmmm uuuuu” Na dyskotece jak tańczę co chwila podchodzą jakieś laski i zaczynają mnie obracać. Tyle że ja zawsze uciekam a jak któraś coś próbuje zagadać to nie wiem co mam powiedzieć. Co mi z tego że jestem ponoć fajny jak ja jestem totalnie nieśmiały. Owszem jak kogoś poznam to staję się dyszą towarzystwa, ale nie potrafię poznawać nowych osób. Macie może jakieś dobre rady?? Mi nie chodzi o lafiryndy co same działają, tylko jest taka jedna piękna Dziewczyna która mi się podoba ale nie winem jak się za ten „podryw” zabrać??

Gość nieśmiały chłopak
mam o sobie takie mniemanie że nie muszę używać paralotni aby wznosić się nad górami kaukazu :classic_cool:

Gość bunikka
ja też jestem nieśmiała w kontaktach z facetami, ale postanowiłam z tym jakoś walczyć i zapisałam się na Warsztaty dla Singli - "ABC udanej randki" w Warszawie. mam nadzieję, że one mi jakoś pomogą i będę bardziej potrafiła rozszyfrować męską psychikę i będę wiedzieć, jak się zachować w niektórych damsko-męskich sytuacjach, kiedy moja nieśmiałość najbardziej mi przeszkadza. a tak w ogóle, to znalazłam info o tych warsztatach na www.mydwoje.pl - może też skorzystasz :) a może się tam nawet spotkamy??

Gość poczytaj
www.lover.pl

Gość hogger
a ja znam tę stronkę mydwoje.pl - mam tam konto od jakiegoś czasu, ale teraz raczej działam na tamtejszym czacie z kilkoma osobami, z którymi sie zaprzyjaźniłem - naprawdę fajny portal, tam też można poznać kogoś fajnego i nauczyć się stopniowo relacji damsko-męskich.