Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to_już_niedługo

39 tydzień ciąży...jest ktoś jeszcze???

Polecane posty

Gość to_już_niedługo

Cześć! Zostało mi niewiele czasu do terminu porodu. Od paru dni pobolewa mnie podbrzusze tak jak przed okresem. Zastanawia mnie jak czują się inne przyszłe mamuśki w tym okresie ciąży. Piszcie! :) Może będzie nam razem raźniej :)

Gość v.n.
ja jestem w 38 i powoli mam juz dosc,... chcialabym juz urodzic, ale cos czuje, ze to nie nastapi tak szybko...najlepsze jest to, ze okolo 34 tygodnia lezalamw szpitalu bo zagrazal mi przedwczesny porod, teraz myje okna, zmywam podlogi w calym domu, chodze z siatami zakupow i nic...

Gość to_już_niedługo
Mój lekarz powiedział że pierwsze dziecko zazwyczaj rodzi się po terminie ;/ A jak tu dłużej wytrzymać z tą piłką?:) Panicznie boje się porodu ale czasem ( zwłaszcza jak muszę wspiąć się na 2 piętro) wolałabym mieć to już za sobą.... A tak poza tym to szok że masz jeszcze siłę na mycie okien i sprzątanie podłóg:) Mnie po chwilowym wysiłku dopadają skurcze ud nie wspomnę o bólu pleców...

Gość v.n.
wlasnie ze nie mam sily;) ale z nudow wynajduje sobie takie wlasnie zajecia, nie ukrywam tez ze chcialabym w ten sposob troszke zmotywowac dzidzia do szybszego wyjscia...no ale jak narazie nic a nic sie nie dzieje, tyle ze okna mam czyste:)

Gość v.n.
a bole plecow tez mi dokuczaja, wiec wszystko robie w zwolnionym tempie i czesto odpoczywam, zreszta inaczej sie nie da..dobrze ze mam winde, bo nie wiem jak dostalabym sie na 9 pietro:)

Gość gość
efv2cB0S8mtKaF8tSIyvoZn1