Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facett28

Czy studentki szybko tracą dziewictwo?

Polecane posty

Gość
Architektura architekturą - gorzej z budownictwem lądowym ;)

Gość etiudka
najlepsza jest i tak fizyka jądrowa ;)

Gość rocznik85
znam pare dziewczyn z polibudy i sie nie wyrozniaja ani na plus ani na minus swoja uroda

Gość fffhhf
zdzwiłbyś się gdybyś zobaczył moją kumpelę absolwentke budownictwa :) nie generalizujcie. Choć co ja się tu wypowiadam ja ster pokolenie jestem - skończyłam studia 4 lata temu.

Gość
Kiedy szedłem na studia krążyła opinia, że dziewczęta na moim kierunku piękne są. Wszedłem na salę egzaminacyjną "O dobry Boże" :o

Gość trzepot rzes
Nie wiem dlaczego, ale gimnazja zrobily z 15 latek puszczalskie dziwki, ktore sa jeszcze dumne z tego, ze daja na lewo i prawo.

Gość fffhhf
ciekawe skąd Wy macie tak szczególowe dane?!

Gość
trzepot rzes => przecież, jak były tylko licea, to i tak większość w 2 klasie była już przerżnięta :P Co za różnica 2 liceum czy 3 gimnazjum? Rok różnicy li tylko :P

Gość rocznik85
kocie ty młocie:P mentalność sie zmienila. u mnie na koniec liceum (19 lat) na 16 dziewcyzn tylko 4 nie byly juz dziewicami. czyli 25%. a teraz w szostej klasie koncza podstawowke i wydaje im sie ze sa dorosle bo zmieniaja szkole i tu zaczyna sie inicjacja, a pozniej juz tylko wieksze kurewstwo.

Gość fffhhf
hahaha Aniołku jesteś pewna że one mówia prawdę :) Na III roku wielu dziewczynom cięzko się pzrzynać ze są dziewicami :)

Dużo dziewczyn ma wieloletnich chłopaków, niektóre są zaręczone, zdarzają się mężatki. Część puszcza się na prawo i lewo. Stąd raczej wiadomo nawet jak się nie pogada :). I myślę, żę dla 21-letniej dziewczyny to jeszcze nie obciach być dziewicą, więc raczej by się przyznały.

Gość
rocznik85 => może mialem bardziej skurwiałe liceum? :P Albo w twojej klasie bylo więcej pasztetów? :D Interesującą kobietę i wtedy, i dziś równie ciężko było znaleźć. :P

Gość fffhhf
Mojej koleżance jak oszła do ginekologa pierwszy raz i maiła 19 lat to lekarka poweidiął ze prędzej można zobaczyć 12 latkę w ciązy niż dziewice o 18-tce... :(

Gość
Nie łamcie się. Najwyżej będzie się dziewice z Azji importować :P

Gość rocznik85
tak, widocznie Twoje kolezanki byly zdecydowanie skurwiale, a Wy bylyscie dziwkarzami:P no tak wybzykac wszystkie dookola, a pozniej narzekac, ze trudno znalezc interesujaca kobiete:P

no wlasnie trzeba zaczac od tego...dziwne jest to, ze ktos sie puszcza..a sam chcialby dziewice "pukac"

Gość
rocznik85 => ja akurat na I roku dziewictwo straciłem :P A poza tym brak okazji do grzechu to nie czystość :P Poza tym czystość a interesujaca osobowość to dwie różne sfery :P

Gość rocznik85
zle dedukujesz.. mialam okazje nie raz i inne na pewno tez. tak niby co innego,ale chocby niewiadomo jaka miala interesusjaca osobowsc dziewczyna, to po informacji ze miala z 10 partnerow seksualnych zakwalifikuje kazdy do kurwy i zaliczy taka do przygodngo roochania co najwyzej.

Gość ja mam 25 lat i jestem
dziewicą ale nikt o tym nie wie tylko ja sama

Nie. Studentki do końca życia pozostają dziewicami uprawiając seks analny :D:D:D :classic_cool:

Gość rocznik85
zadna interesujaca i szanujaca sie kobieta nie tknie takiego dziwkarza, co maczal choooja w tylu dziurach