Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna mariiia

Kiedy maz brzydzi sie zony

Polecane posty

Gość anna mariiia

moj sie mnie brzydzi

Gość anna mariiia
chodzi o fizycznosc..musze miec wstretne cialo

a masz takie wstretne? jakie sa objawy tego obrzydzenia?????????

Gość anna mariiia
nie wiem, ale siedze i placze... w ogole mnie nie dotyka.Tyle razy o tym rozmawilismy

Gość anna mariiia
skad wiem... po seksie. Czuje sie jak prostytutka. Nie chcial mnie rozbierac , nie potrzebuje patrzec na mnie chyba... nigdy nie dotyka mnie w miejsach intymnych. Kiedys myslalam, ze to z braku doswiadczenia... ale on tego nadal nie robi. A ja popadam we frustracje, siedze i becze. Nie rozumiem

Gość
Prawiczek i doświadczona?

Gość anna mariiia
nie. Doswiadczony?? i dziewica

może się podmyj :p żartuję:) a czy ty masz sobie coś do zarzucenia? czy czujesz się atrakcyjna? co jest w twoim ciele takiego co ci się nie podoba?

Gość cristabell
pewnie w ogóle nie chodzi o twoje ciało. po prostu są tacy faceci, którzy tak mają- nie okazuja bliskości, 0 gry wstepnej, a seks to tylko włozyc-wyjąć. trzeba było się zastanowić zanim za niego wyszłaś. nie rozumiem w ogóle dlaczego to zrobiłaś, bo wynika z twojej wypowiedzi,że zawsze był taki

Gość anna mariiia
teraz nic mi sie juz nie podoba. Nie wiem co ze mna nie tak.. mam duze wargi sromowe, moze to> Staram sie dbac o higiene itd. Teraz nie zamierzam nawet dbac o okolice bikini, on i tak nie patrzy tam , nie mowiaic juz o dotyku czy llizaniu.Nie wiem, musze byc wstretna ogolnie

Gość
No to nie kumam... Po co się w takiej sytuacji żenił? Utyłaś, rozstępy po dziecku, czy jak? Może faktycznie ortodoksyjny żyd.

Gość fghrrrrrrrrrrrrrr
jak z tob wszystko w porzadku, nie masz nadwagi i jestes ladniejsza od prezydentowej to moze on jest krypto-gejem?

Gość anna mariiia
tak, wydawalo mi sie, ze seks nie bedzie najwazniejszy. Ateraz mam obsesje. Nie umiem prosic, zeby mnie zechcial dotkac. Upokarza mnie to. Czuje sie okropnie

Gość anna mariiia
nie przytylam, nie mam dzieci. Nie jestem pieknoscia, ale nie jestem tez przyslowiowym pasztetem. Kiedys myslalam, ze sie moge podobac. To straszne jak zmienilam zdanie na wlasny temat, A moj maz nie rozumie o co mi chodzi

Gość anna mariiia
moze..

kup sobie seksowną bieliznę, dbaj o siebie- depilacji bikini nie zaniedbuj nie dal niego ale dla siebie :) kup sobie jaką seksowną bluzkę zrób coś dla siebie- nie ma nic gorszego niż stracić wiarę we własną atrakcyjność z powodu impotenta jakiegoś :o

NIe płacz. Raczej to on ma problem, z Tobą rzczej jest OK. Zostaw go, bo Cię kompleksy zabiją. Powinnaś znaleźć kogoś aby się dowartościować. Koniecznie.

Gość jak gdyby yyy
a jak wyglądasz? współczuję:(

Cukierasek dobrze mówi. Codziennie wychodź z domu, jakbyś szła na randkę. Mam na myśli to, że masz być tak zadbana, jakbyś w każdej chwili była gotowa na...

Gość anna mariiia
staram sie zu sie atrakcyjnie, ale po co? nie umiem sie pogodzic z tym, ze nie chce miec dotykac. Czuje do siebie wstret

Gość facet31lat
Po pierwsze - dziewczyno :to twoj facet ma PROBLEM, nie ty. Jesli facet nie chce dotykac ani nawet patrzec na cipke wlasnej kobiety - to jest z nim cos bardzo nie tak. JEst albo ukrytym gejem, albo brzydzi sie po rostu tych czesci intymnych u kobiet i to juz NIE jest normalne. Bo normalny facet podnieca sie na widok cipki, chce jej dotykac, calowac (choc to juz nie kazdy). Rady typu "kup sobie bielizne erotyczna" sa kompletnie KRETYNSKIE, bo zadne majtki nie spowoduja tego, ze twoj facet nagle zapała miloscia do twojej psioszki. Moja rada ? Sprobowac wyciagnac od niego co na ten temat mysli SZCZERZE, obserwowac jego rekacje. JEsli nic sie nie zmieni ... zmien faceta, bo tylko sie przy nim bedziesz meczyc. PS: ja wczoraj tak dokladnie wylizalem cipke mojej zony, ze az krzyczala jak szalona :)

dla siebie dla siebie.... :) umów się z koleżankami , wyjdź z nimi na miasto baw się dobrze hmmm a spojrzenie zainteresowanego tobą , nieznajomego mężczyzny przywróci ci trochę wiary lub humorku

Gość anna mariiia
czytam co napisales facett31 i zaleam sie lzami. Nie moge wieej pisac