Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawy24

Prawiczek/dziewica ma blokadę zawsze naprawdę uwierzcie

Polecane posty

Hej:D od pewnego czasu próbuje pozbyć się swojego stanu w tym wieku.Jest to trudne. Brzydki nie jestem, głupi też nie, nieśmiały też nie. To więc co? Nie robiłem tego i mam blokadę. Cóz z tego ze sie oczytałem wyoglądałem. Gdy nadarzy się sytuacja, wtedy boje się że się ośmieszę. Nie wiem, dziewic już nie znajdę, myślałem o agencji. Tu stchórzyłem. W dodatku to myślenie, że jestem unikatem. Dziś nawet 14 latki to już robią. Powiedzcie tylko szczerze, jak sobie z tym radziłyście, radzicie? Bo chyba psychoog zostanie mi...... jak coś.........:> gg: 12624491 sorry,nie gniewajcie się please

Ja idę do psychologa ale nie koniecznie żeby się dowiedzieć jak przestać być prawiczkiem ale jak lepiej być postrzeganym co zwiększy moją szansę

Gość a co psycholog poradzi na to
EEEE co psycholog poradzi, pogada, pogada, zrobi młyn w glowie i co????Lepiej do agencji

chyba powinniscie zajac sie troche pewnoscia siebie, a nie tym czy jestescie prawiczkami czy nie. jesli bedziecie znac swoja wartosc i bedziecie pewni siebie to wasze prawictwo nie bedzie mialo znaczenia. radze poczekac na jakas dziewczyne, w ktorej sie zakochacie, a wtedy leki mina. mniej skupiajcie sie na seksie. watpie aby jakas laska was wysmiala w takiej chwili :O

przeciez nie musza nikomu mowic, ze sa prawiczkami :O to troche dziwne aby komus przed seksem tlumaczyc sie z liczby partnerow :O

Gość prawiczki to najczęściej
kurduple poniżej 172 cm bez prawa jazdy! W końcu jazda samochodem i sex to prawie to samo!

Gość prowincjusz
kobiety maja łatwiej:P:P:P położa się zamkną oczy i po sprawie:D

e tam pieprzenie :) na fajnego prawiczka warto poczekac. na mojego czekalam prawie pol roku zanim poszlismy an calosc, wczesniej byly tylko pieszczoty...

tzw. obsługa kobiety, kobieta zaraz wyczuwa, że to jest mój pierwszy raz.

Gość jakbyś się zakochał
to byś żadnych blokad nie miał :-P

jasne kobieta wyczuwa :O jak jest podniecona to watpie aby myslala o tym czy jestes prawiczkiem czy nie, chyba, ze z niesmialosci zachowujesz sie nieporadnie, ale to nie wina tego czy z kims spales czy nie, ale brak pewnosci siebie. wiec zamiast sie uzalac nad soba Pnowie wezcie sie do roboty:P

% z reguly przeszkadzają, bo facetowi trudniej utrzymac wzwód. to juz lepiej upic lekko babke... a nie lepiej po prostu pojsc na żywiol i nie bac sie tak strasznie?... jak uznasz ze bylo kiepsko to powiesz lasce ze to pierwszy raz i na pewno nie bedzie z tego robic problemu. chyba ze chodzi WYLĄCZNIE o seks, no to cóż...

procenty nie pomgaja bo wtedy to juz jestem oniesmielony:) nie moge trafic na kobietę, bo wszystkie zajęte..

Gość kara mustafa
do dzieła do dzieła, same tego chcą nie

to sie wez za jakąś zajętą, może odbijesz?... ;) nie chrzan ze wszystkie zajęte, od ręki Ci mogłabym "sprzedać" szesc moich wolnych kolezanek! przyznaj sie ze nawet nie probujesz nawiązac znajomości....

Gość muktada alalalasadr
człowieku pewnie widzisz co sie dzis dzieje, laski sie sypia zeszok, a ty to jestes jakis niedopiprzeniec i tyle,załosny facet nie potrafi przeleciec laskiJakbyś był murzynem same na ciebie wchodziłby!

trudno dziś o fajna dziewczyny i do tego w miarę atrakcyjna, boje sie ze mnie zdradzi zaraz, bo jestem prawiczkiem

omg ale wy glupio myslicie "jak ja będę prawiczkiem to mnie dziewczyna zdradzi", ale "moja dziewczyna ma być dziewicą bo jej nie będę zdradzał". jak bedziesz mial laske tylko na sex to Cie na pewno zdradzi, polecam poszukac czegos powazniejszego emocjonalnie...

Gość zmień taktik
chłopie zmień taktykę!!!Wszem i wobec oglaszaj ze jestes prawiczkiem.One pękną a zwłaszcza te z duzym przebiegiem, bo dla nich będzie to nowośc i same cię pożrą?:P

Gość laski laski
takie są dziewczyny!! ze jak juz spróbuja to idą pod fiuta i tyle:D!!!!!!!

Mam dobrą duszę i ciepłe serce. Ale jak mam zachęcić do siebie dziewczynę. Czy może już brak zawsze dziewczyny (nawet się nie calowałem a mam 26 i pół lat) sprawił że już nie mam takiej potrzeby. Ale czasem tak jest że jakaś się spodoba albo wreszcie chce się z kimś być. Ile trzeba mieć szczęścia aby kogoś poznać.