Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawy24

Prawiczek/dziewica ma blokadę zawsze naprawdę uwierzcie

Polecane posty

słuchaj słuchaj je.Będziesz tak czekał do usranej śmierci.Musisz sie przełamać, zawalic jednym słowem i tyle!

C.N. -- >Ale czasem tak jest że jakaś się spodoba albo wreszcie chce się z kimś być. No to w czym problem??

No właśnie jak widać one nie były mi pisane bo nie ma kontaktu. Przez to straciłem wiarę, że ciepło mojego serca już nikogo nie zdoła dosiągnąć

Gość biały kot
Kiedyś był tu już taki desperat, który chciał płacić dziewczynie żeby z nim tylko była. Po kilkudniowym biadoleniu na kafe napisał że spotkał fajną dziewczynę w której się zakochał chyba bo już się tu nie pokazuje. Na każdego przyjdzie pora nie poganiaj amora! Nie sądzisz że pójście do agencji tylko po to aby nie być już prawiczkiem to czysta desperacja?

Gość vovloolvo
człowieku nie zrozumiesz ty jego.Jak ktoś nie uprawia seksu w tym wieku, to wiadome ze czuje popęd.Głodny nie zrozumie sytego i odwrotnie syty nie zrozumie glodnego.

no ale to niech sobie znajdzie dziewczyne! w czym problem? w tym wieku jest masa wolnych dziewczyn!! za duzo chlopcy myslicie JAK. nie jak a Z KIM. widać nie spotkaliście odpowiedniej kobiety. znajdziecie to i do łózka w końcu pójdziecie. prawictwo jest tak samo dobre jak dziewictwo, jak laski mogą (wręcz MUSZA!) wytrzymac to i wy wytrzymacie.

Gość vovloolvo
jak to muszą, nie kapuje???? Włąsnie ze z moich obserwacji co innego wynika, parcie na penisa ze strony takich lasek.

Gość e PAnie
idz na całość idz na całość wybierz agencję chętnych pań.Onezrobią co trzeba:P

co to za seks z prawiczkiem. Nie potrafi podniecic kobiety, nie potrafi sprawić ,ze jej cipka będzie drżała hmmmmmmmmmm

Gość ja bym chętnie się z Tobą
umówiła

a najlepiej to być brzydkim, niskim, nieśmiałym, nudnym, nieatrakcyjnym, z blokadami i w ogóle ze wszystkim co nie pociąga żadnych dziewczyn albo i wręcz odpycha 🖐️ i problem blokad staje się nie istotny

Gość gucioimaja
...zakochaj się, ...zacznij budować związek, będziesz chciał być blisko z tą kobietą, a ona z tobą....zaczarujecie się tak,że wszystko samo się stanie i będzie już tylko super :-)powodzenia:-)....tylko nie traktuj seksu po raz pierwszy jak przykre doznanie..to ma być przyjemność i początek ekstra nocy ...i dni, kto co woli🖐️

Gość panna z kaluzy
gucioimaja pieknie to napisales/as:) zycze tego kazdemu.. sama jestem dziewica i mysle ze tak juz zostanie nie zebym sie nastawiiala negatywnie :P ale jak nie poznam kogos w kim zakocham sie ze wzajemnoscia to tak pewnie zostanie ,, trzeba zyc ,, a mam juz 23 lata .. czas ucieka cyk cyk ..

Gość bushhunter
eeeeee ludzie a gdzie seks, tyle lasek szuka, tyle chodzi tego latem tylko brać!

Gość Poznaniak_____________
hej mistrzu i jak tam zmiany nastapiły................................................................

Gość oferm ma
"..zakochaj się, ...zacznij budować związek, będziesz chciał być blisko z tą kobietą, a ona z tobą..." widzę że koleżanka zupełnie nie rozumie zjawiska :D jak ktoś jest prawiczkiem "patologicznym", czyli takim o którym warto pisać, powiedzmy w wieku powyżej 25 lat to nie dlatego że kobiety tak bardzo chciały "być z nim blisko". bez względu na jego chęci. bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało na raz. a ponieważ z facetami którzy dożyli dość zaawansowango wieku w czystości :D mało kto chce to odradzam im raczej zakochiwanie się. to proszenie się o problemy. wskazany jest raczej chłodny prysznic i ciepłe mleko :D

"W dodatku to myślenie, że jestem unikatem" W tym tkwi problem wbrew temu ze jest ich wielu , ale nie w naszym otoczeniu :o Oferma zawsze piszesz obiektywnie z czym nie da sie nie zgodzic :P

Gość oferm ma
odzywać się mi zaraz!!!!!

Gość oferm ma
a gdzie reszta?

Gość oferm ma
samica ich dorwała i wszystkich wymiętoliła.

Gość oferm ma
ja nie wiem co ona robi, jestem prawiczkiem. ale z pewnością są to rzeczy bezecne i niemoralne.