Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawy24

Prawiczek/dziewica ma blokadę zawsze naprawdę uwierzcie

Polecane posty

"ale hipisi chyba wierzyli w wolną miłość? a wy co będziecie głosić? Renia lewa, Renia prawa każda ma swoją kolej?" Nie umiem walić konia lewą reką, jestem kaleką 😭

"4life nie boisz się tego? Przecież Ty jesteś ideowcem i nie zamierzasz stracić prawictwa w najbliższym czasie" Spoko tylko ja mam dopiero 26 lat jeszcze wszystko sie zdarzyc:classic_cool:moze a to przedstawilem hipotetycznie :D

Gość oferm ma
"ale hipisi chyba wierzyli w wolną miłość?" to jest dosyć powierzchowne, żeby nie powiedzieć prostackie rozumienie idei hippisowskich.

Gość oferm ma
a przez ciebie ciągle przemawiają te wszystkie ograniczenia!!!!! horyzont, co to dla nas horyzont. sięgaj gdzie wzrok nie sięga!!!! :D

Gość EWA31
Do prawiczka z wiarą-Moralność w seksie wymyślił Bóg,i nie ma on nic ze starej ,brzydkiej dziewicy...A jeżeli uważasz się za autorytet większy od Niego,to znaczy ,że jesteś wariatem i nie warto z tobą dyskutować.

Gość dziwnene
oferm ma "ale hipisi chyba wierzyli w wolną miłość?" to jest dosyć powierzchowne, żeby nie powiedzieć prostackie rozumienie idei hippisowskich. NIE WIERZCIE NIKOMU PO TRZYDZIESTCE!!!

"No tak ale na horyzoncie dalej nic nie widzisz" No mam poradzic ,ze zadnej fajnej nie ma dla mnie? A wiazac sie z kims na pokaz albo ze wszyscy tak robia to tez nie opcja 🖐️

Gość z innego tematu
"Nie ma 30 letnich prawiczków.To niemozliwe.Oni ewoluują zgodnie z teorią Darwina i zostają gatunkiem nowym.Stają się koniobijcami.I biada temu kto napotka ich na swej drodze i rozdrażni.Ich potężne łapska (lewa lub prawa -zależy od aktywności) może z łatwością rozłupać orzech kokosowy na miękkim podłożu.Co dopiero mówić o czaszce.Jak uniknąć kontaktu z rozzłoszczonym koniobijcą?Należy:nie wchodzić bez uprzedzenia do jego pokoju,nie wchodzić nagle do wc,unikać wyjść do piwnicy gdy przebywa tam koniobijca, i zasada uniwersalna-nie zaskakiwać przebywającego samotnie koniobijcy w żadnej sytuacji"

" Do prawiczka z wiarą-Moralność w seksie wymyślił Bóg,i nie ma on nic ze starej ,brzydkiej dziewicy...A jeżeli uważasz się za autorytet większy od Niego,to znaczy ,że jesteś wariatem i nie warto z tobą dyskutować." Bóg stworzył ponoć człowieka na swoje podobeństwo. Zatem ma coś w sobie ze starej i brzydkiej dziewicy. :D Wariatami sa Ci co wierzą, w jakiś byt z nadludzką mocą. :o

Gość EWA31
Ja nie wierę w jakiś byt z nadludzką mocą.Ja wierzę w Boga.Przeczytaj``Mistrza i Małgorzatę.``

Gość Głos zza kadru
\"Moralność w seksie wymyślił Bóg\" Pani juz podziękujemy. Zakładaj oazę gdzie indziej.

Gość EWA31
Faktycznie,to nie było rozsądne z mojej strony wdawać się w polemikę z tobą.Zachowałam sie jak ktos ,kto widząc g***o psie na drodze z premedytacją w nie wchodzi.A g****o jak wiadomo należy omijać,prawiczku.

Gość Głos zza kadru
A to było katolickie miłowanie bliźniego. Apage! Bo Lucyfera spuszczę!

Gość Głos zza kadru
Większość z tej sekty ma nasrane we łbie. Dlatego opuściłem ten pieprzony klub.

Gość BeautifulAttorney
Nie przejmuj się! Kobiety też się bardzo stresują, wierz mi, mimo że oficjalnie każda tylko czeka żeby to zrobić. Moja przyjaciółka ze swoim chłopakiem byli tak zdenerwowani,że poszli do baru na drinka/drinki- skończyło się na tym, że zamiast romantycznej, zaplanowanej zresztą nocy chłopak trzymał jej włosy nad toaletą gdy ona wymiotowała;-) nikogo to nie zraziło, a jedynie przełamało lody i kiedy kolejnym razem podchodzili do "tematu", to odbyło się to na większym luzie i było świetnie.

Gość oferm ma
zastanawiam się często dlaczego ludziom się wydaje że jak zaczną bluzgać na kościół i religię to im rozumu przybywa? a im większy debil tym bardziej ma innym tę wiarę za złe.

"zastanawiam się często dlaczego ludziom się wydaje że jak zaczną bluzgać na kościół i religię to im rozumu przybywa? a im większy debil tym bardziej ma innym tę wiarę za złe." A czemu niektórym się wydaje, że ich wielkie pouczenia kogoś obchodzą i ludzie będa się zachowywać po ich myśli?

yyy...przepraszam ze nie czytalam calego topiku (zwyczajnie mi sie nie chcialo) ale co ma blokada do katolicyzmu??