Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość przeniesiony

opalanie natryskowe

Polecane posty

Gość przeniesiony

[13.07.2008] 14:56 nunaaa czy ktoras korzystala? jest juz dostepne w polsce? nie chce mi sie szukac w google [13.07.2008] 14:58 [zgłoś do usunięcia] u mnie w miescie jest skusialam sie, ale szczerze mowiac nie bylam zadowolona. owszem na poczatku bylo ladnie i efekt od razu sliczny, ale opalenizna sciera sie jak samoopalacz. [13.07.2008] 15:02 [zgłoś do usunięcia] nunaaa no wlasnie przeczytalam cos a ten temat i chwalą to. u ciebie w miescie czyli gdzie? bo ja widzialam tylko w krakowie a specjalnie tam nie pojade a ile to kosztuje [13.07.2008] 15:05 [zgłoś do usunięcia] nunaaa o wlasnie znalazłam jest i w rzeszowie chyba sie wybiore [13.07.2008] 15:10 [zgłoś do usunięcia] nunaaa a jak to jest z blada skura jak chce cale cialo to bede brazowa cala i naturalnie to wyglada? [13.07.2008] 15:13 [zgłoś do usunięcia] nasturcja majowa to nie zadna nowosc ty laluniu to co z wysp przyjechalas i myslisz ze jestesmy 100 lat za murzynami oni sa za murzynami nie my i w kazdej malej miescinie jest opalanie natryskowe [13.07.2008] 15:13 [zgłoś do usunięcia] nasturcja majowa skóra o z kreska mysle ze opalanie ci nie pomoze [13.07.2008] 16:27 [zgłoś do usunięcia] nunaaa nie mam bladej skory jedynie na twarzy bo ja zawsze sie opale super dekolt plecki brzuch elegaqncko a mam problemy z nogami!!! i twarzy mi tez nie chce opalic [03.11.2008] 22:19 [zgłoś do usunięcia] malgosia_opole jest pelno salonow z opalaniem natryskowym.. ja korzystam w Opolu i jestem bardzo zadowolona! [03.11.2008] 22:21 [zgłoś do usunięcia] gówno na kilka dni a potem wszystko brudne a ciało w plamach. ogólnie; syf!!!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować