Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamama_2

AMERYKA - ROK 2040

Polecane posty

Gość mamamama_2

Podobno z badan socjologicznych wynika, ze w 2040 roku ludnosc ciemnoskora bedzie wiekszoscia. Najpierw przewidywano rok 2050, a teraz 2040. Wirzycie w to?????

Gość mamamama_2
Mi tez w zasadzie, ale to znaczy, ze biala rasa chyli sie ku upadkowi. Moja rasa, tak ogolnie rzecz biorac.

Gość ja pierdacze
a co za roznica jaka rasa, biala czy zielona, kurde ludzie tez maja problemy :o

w to co piszesz nie wierze!!! ale... ja chce obamy na prezydenta usa !!! nienawidze rasistów!!! mam nadzieje ze to duzo zmieni, a zwlaszcza odkad (jakie mamy takie mamy) mamy uklady z usa, wspieralismy ich w koncu, wyslalismy wojska zostanie, to w jakikolwiek sposób zostanie to wynagrodzone poza tym, pomyslcie, jeszcze jakiś czas temu czarny czlowiek kojarzyl sie wylacznie jako niewolnik, byc moze to zreformuje w jakikolwiek sposób pewnien system myslenia, moze to i watpliwe, ale przeciez istnieje tyle faszystowskich zgrupowań ...czas z tym walczyc...!!! a najbardziej zalosne i smutne jest to, ze niektorzy polacy tez należą do organizacji tych faszystowkich świń, które mordowały ich dziadków, ale w mysl idei o czystosci rasy zapomnieli o tych zbrodniach :O to chyba jeszce gorsze:(

Gość ROK 2040
sweet dreems, zalosna jestes.

Gość Kasia_z_Oplola
Sweet Draems nie jest zalosna, tylko wychowana na wspolczesnych mediach, na pewno oglada duzo telewizji. Zreszta, w calej Europie biali maja tendencje do umartwiania sie za to, ze mieli kolonie i gnebili, gnebili, gnebili biednych murzynkow. Dlatego murzynkom sie nalezy oddac wszystko.

Gość AAAAAAAA...
tak jak Oliwia K. oddala swoja dupe murzynkowi z Londynu

Gość MKZ
Lepiej byloby, gdyby nikt nikim nie rzadzil.

Gość htoij
ładnie wtedy białasy beda zbierac bawełne.

"Sweet Dreams w to co piszesz nie wierze!!! ale... ja chce obamy na prezydenta usa !!! nienawidze rasistów!!! mam nadzieje ze to duzo zmieni, a zwlaszcza odkad (jakie mamy takie mamy) mamy uklady z usa, wspieralismy ich w koncu, wyslalismy wojska zostanie, to w jakikolwiek sposób zostanie to wynagrodzone poza tym, pomyslcie, jeszcze jakiś czas temu czarny czlowiek kojarzyl sie wylacznie jako niewolnik, byc moze to zreformuje w jakikolwiek sposób pewnien system myslenia, moze to i watpliwe, ale przeciez istnieje tyle faszystowskich zgrupowań ...czas z tym walczyc...!!! a najbardziej zalosne i smutne jest to, ze niektorzy polacy tez należą do organizacji tych faszystowkich świń, które mordowały ich dziadków, ale w mysl idei o czystosci rasy zapomnieli o tych zbrodniach to chyba jeszce gorsze Jedź do Afryki to poznasz rasizm:P."

Gość RPA
W RPA mieli bialych prezydentow, a teraz maja czarnych ( z calym szacunkiem dla Mandeli ), no i co? Lepiej jest czarnym w slumsach? A jak tam gospodarka?

>[Kasia_z_Oplola Sweet Draems nie jest zalosna, tylko wychowana na wspolczesnych mediach, na pewno oglada duzo telewizji. Zreszta, w calej Europie biali maja tendencje do umartwiania sie za to, ze mieli kolonie i gnebili, gnebili, gnebili biednych murzynkow. Dlatego murzynkom sie nalezy oddac wszystko.] nie wiem jaka jest sweet to pytanie do niej ale co do tej calej Europy majacej tendencje itd ... :D:D ja chyba jestem z Ksiezyca 😭bo zadnych takich tendencji nie mam :P

a co za roznica czy beda afroamerykanie czy biali i kto jets prezydentem jak ponoc prezydent rosji pwoiedzial ze nowy rpezedent usa rozwiaze sprawe z tarczami inaczej psotawi sobie rakiete w kaliningradzie wycelowana w polske :o

kabel juz bardziej prawdopodobny koniec swiata tym bardziej ze juz teraz latynosow jest w US wiecej niz czarnych :O moze wyemigruja z powrotem do Meksyku ?

Samanta lisiczka>> hm a nie mozna by przelozyc tego konca na 2015 ? mam jeszcze pare rzeczy do zrobienia a pozniej to mi hehe wisi jak kabel czy bedzie koniec czy czarna wiekszosc

No. Na Haiti Murzyni mieli juz dosc Francuzow i rewolucje zrobili. Przewodzil taki Toussaint Louverture, ktory wszystkim obiecal wolnosc, rownosc i chyba braterstwo. Przepedzili Francuzow ( a moze niektorzy sie sami powynosili na sasiednie wyspy, a nawet do Francji ). Jak juz Francuzow nie bylo, to sie zaczelo rzadzenie - Sodoma Gomora. Taki tam raj murzynski zrobili przez dwiescie lat, ze uchowajBoze od takich prezydentow! No, ale ta Barakobama moze bedzie lepsza. A Busza powinni teraz zlapac i powiesic! Na tym trawniku przed Bialym Domem.

No, jeszcze jest Liberia, kraj wolnych Murzynow. Tez sie rzadza. Ale Ameryka, to nie to samo jednak, Ameryka, to Ameryka. Mowili dzisiaj w radiu, ze ten caly Obama juz dostal ochrone i tajne wiadomosci i nawet ( zdaje sie ) kluczyki od bomby atomowej. To znaczy, zapasowe, bo te prawdziwe ma Busz.

Gość lojaIna jola
w 2040 prezydentem USA zostanie syn glena b = glen b junior

Gość ktos sie tego obawia kto

Gość alejajaaaaa
MURZYN W BIALYM DOMU : )))))))))))))))))))))