Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fahir

Tunezja ktos z was był, jakie przezycia ,koszta?

Polecane posty

Gość fahir

j.w

Gość byłam i jestem zachwycona
na pewno jeszcze wrócę nie raz:)

SUPER SUPER SUPER, BYŁAM W HAMAMET, HOTEL SULTAN BEACH-JESTEM BARDZO ZADOWOLNOA-SZCZEGÓLNIE POLECAM DWUDNIOWA WYCIECZKE NA sAHARE REWELACJA!!!!!!!!!!!!!1

Gość fahir
A ile płaciliscie za wycieczki? i jakie koszta dochodza na miejscu tzn. za dodatkowe wycieczki np. na sahare, nurkowanie?

Gość neonkaaa
tylko nie jedź na wyspe Djerbe tam nie ma co robic i zero wycieczek. Tunezja z last minute all i hote 4* 1300zł biuro Exim a nie z lasta jakies 2000zł

A ja byłam i wogóle mnie nie zachwyciła. Jedyne co było warte to SAhara 2 dniowa. I nie jedz tam zima bo zmarzniesz.

Gość bylam na przelowmie maja
i czerwca, 7 dni z exim tours - last w hammamecie , hotel 4* all inc, super jedzonko, malo ludzi bo to jeszcze nie sezon, nie ma upału- waru, jest ciepełko, super wakacje

Gość bylam na przelowmie maja
koszt ok 1200 czy 1300

Gość fahir
widze, że mało osób było w tym kraju...

Gość urlopuj
Tunezja jest tania zarówno pod kątem zakupu wycieczki jak i wydawaniem pieniędzy na miejscu. Ogólnie bardzo tania. Pozdrawiam www.urlopuj.home.pl

Gość nowa babcia
Na tych stronach koszt wycieczki mozna wykupic nawet za 700 zl, ale ile nalezy wziac na jedzenie i wycieczki?czy 500 zl na osobe na tydzien wystarczy czy potrzeba tysiąc?Moze jeszcze wiecej? Dodam, ze nam chodzi zeby fajnie spedzic czas, a koszty byly jak najmniejsze...

Tunezja jest piekna Jesli ktos lubi takie klimaty to napewno ja pokocha Ja w tunezji bylam dwa lata temu ale wtedy byla dosyc tania wiec ja placilam ok1300zl za dwa tygodnie Polecam wycieczke na Sahare na dwa dni przezycia gwarantowane-wchod slonca nad slonym jeziorem cudo,przejazdzka jeepami po pustyni tez fantastyczna Warto tez moim zdaniem jechac do Sidi Bou Said sliczne niebieskie miasteczko bardzo klimatyczne i do Kartaginy bo widoki tam sa niezapomniane

Nowa babcia to zalezy jaki masz hotel i gdzie? Jesli all to mozesz wziasc mniej kasy, jesli hotel jest daleko od centrum a Ty chcesz tam dojezdzac czesto to tez musisz policzyc dojazd. ZObacz zy parasole i lezaki masz na plazy bezplatne. Na pamiatki wydasz malo, w Tunezji nie ma nic ciekawego do kupienia. Skorzane torebki smierdza, srebro jest dosc tanie i ladne. Ciuchy to same podroby i to marnej jakosci. Zawsze lepiej jest wziasc wiecej niz mniej. Mozna po prostu nie wydac i oszczedzac. Na wycieczce na Saharze musisz miec na napoje do posilkow i jakies napoje na przystankach.

Gość unknown nick
uważaj na napalonych arabów:)