Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka8222

czym go zaskoczyć?

Polecane posty

Gość majka8222

chodzi o jakiś pomysł o coś miłego co urozmaici nasz zwiazek o jakis miły spontaniczny gest...?

Gość striptisemmmm
:D

Gość fhsjkshfiuweyfh
podłączam sie pod topik :) ja tez chce sprawic mojemu M. przyjemnosc, ale nie chodzi mi tu o jakies erotyczne rzeczy :) Ma dostac ode mnie nagrode, jakis drobiazg tylko cholerka nie wiem co :D

zaskoczyć erotycznie czy zaskoczyć ot tak? jak ot tak to ja swojemu zostawiam czasem ulubione żelki na klawiaturze, albo kupuje przegląd ulubionych piw i regularnie poluje na wszystkie książki pratcheta, jakie się pojawiają.

i znow to samo.... :O nie znamy ani Ciebie ani Twojego chlopaka weź rusz glową i wymysl coś sama a nie idziesz po najmniejszej linii oporu w tym swoim pragnieniu spontanicznosci i urozmaicenia bo jak nie to za pare lat bedziesz zakladac topiki: - co dzis na obiad albo: - czy imie karol pasuje dla chlopczyka :O :O :O

Gość radaaaaaaaaaa
kupcie karty i zagrjcie w rozbieranego pokera

Gość panderosssa
ja ostatnio mojemu chlopakowi zrobilam prezentacje w power point'cie z naszymi zdjeciami a dodatkowo zrobilam sobie rowniez kilka specjalnie dla niego:) bardzo sie ucieszyl:)