Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 angelijkakkaka

czy slusznie robie chcac sie zwolnic z pracy ktora mi sie nie podoba nie majac

Polecane posty

Go艣膰 angelijkakkaka

nie majc innej poki co? i o co pracodawca nie moze pytac na rozmowie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ojojjjj
to zale偶y jak膮 masz sytuacj臋 - czy mo偶esz sobie pozwoli膰 na to 偶eby niepracowa膰 - wiele os贸b pracuje gdzie艣 gdzie im si臋 niepodoba ale s膮 zmuszone do pracy bo kasa niero艣nie na drzewach - jak mo偶esz siedzie膰 w domu i kto艣 Ci臋 mo偶e przez jaki艣 czas utrzymywa膰 to chrza艅 robote i szukaj innej!! Ja tak zrobi艂am i odrazu mi ul偶y艂o :) a niew艂a艣ciwa praca tak mnie frustrowa艂a 偶e by艂am nie do zniesienia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nmdsmsd
ja tak zrobilam we wrzesniu, zwolnilam sie sama bo wiedzialam ze jak tego nie zrobie to mnie sami zwolnia pod byle jakim pretekstem, prac jak narazie nie mam ale szukam, ogolnie ciesze sie ze to zrobilam, narazie zyje z oszczednosci, kolezanka powyzej dobrze napisala wszystko zalezy od czego czy mozesz sobie pozwolic na brak pracy przez jakis czas, jak masz odlozone srodki to mysle ze mozna zaryzykowac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bianca przez c
ponowi臋 pytanie,kt贸re ju偶 tutaj pad艂o-sta膰 ci臋 na przerw臋 w pracy ewentualn膮?Pisz臋 z w艂asnego do艣wiadczenia-sama mia艂am do艣膰 firmy w kt贸rej pracowa艂am i postanowi艂am zaryzykowa膰 jeszcze w miesi膮cu poprzedzaj膮cym koniec tej pracy wysy艂a艂am aplikacje,ale nic pewnego nie mia艂am.Noi,tak min臋艂y ju偶 dwa miesi膮ce jak jestem bez pracy.

Udost臋pnij ten post