Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zębuszka

konsultacja stomatologiczna...podpowiedzcie

Polecane posty

Gość zębuszka

chciałabym się zapytać jak wyglada konsultacja stomatologiczna w ciąży? tzn wysłała mnie moja gin na taka i nie wiem czego sie spodziewać. Pewnie jakis przegląd, a jeśli będzie coś do leczenia to dentysta da mi wpis do kartyu ciąży czy po wyleczeniu ząbków dopiero? może głupie pytania zadaję ale mam stres wielki przed dentystą i wolę wiedzieć co mnie czeka :D

Gość zębuszka
może jadnak trafi się jakaś pomocna duszyczka? :P

mi gin niczego takiego nie kazal ani w 1 ciazy ani w drugiej jednak w pierwszej ciazy jak i w drugiej bylam czestym gosciem w gabinecie stomatologicznym nie wiem czemu ale jak tylko zachodzilam w ciaze to momentalnie jakis zab wymagal naglej reanimacji :-/ mimo ze za kazdym razem mialam leczenie kanalowe, zadnej adnotacji do ksiazeczki ciazy nie mialam w szpitalu tylko jak szlam rodzic to pytali sie czy chodzilam do dentysty i tyle,takie samo pytanie jak to czy i kiedy ostatni raz bylam u fryzjera heh umow sie na wizyte do dentysty, sama zobaczysz co Ci powie

Gość zębuszka
właśnie umówiłam na jutro i nie wiem na co się szykować :)

Gość qwertyui
No a co zazwyczaj robi dentysta?? Sprawdzi stan twoich zebów a jeśli jakieś wymagają leczenia to będziesz chodzić i je leczyć. chodzi o to zebyś miała zdrowe zęby w ciazy.

Gość babeczka 30
stomatolog da wpis jak bedzie wszystko ok jak nie to dopiero po zakonczeniu leczenia podbije kartę tak było w moim przypadku.

Gość zębuszka
ojoj to nie za fajnie ;/ a jeszcze nie orientujecie się czy prywatny stomatolog bierze coś za samą kontrolę