Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama aniłka

tyle wózków i niewiadomo na co się zdecydować

Polecane posty

Gość mama aniłka

jakie macie wózki ,i jakie polecacie

Gość mama aniłka
dodam -limit 2000zł

napiszę Ci zdecydowanie czego nie polecam: wszelkie cuda typu 3w1, jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego... i o ile zwykle gondolki są jeszcze ok, to wersjca spacerowa w takich wózkach pozostawia bardzo wiele do życzenia... do tego kosmiczne waga...

Gość mama aniłka
to lepiej kupić tani wózek a potem spacerowy??

a ja mam 3w1 i zdecydowanie polecam.Mam bebe confort lolla i jestem bardzo zadowolona i w dodatku jest lekki

jedynie cena pozostawia trochę do życzenia bo wózek po prostu super

Gość A oooooooooiiii
Ja chcialam taki zeby mial gondole i zeby potem mozna bylo przerobic go na spacerowy. Kupilam x-adventure, taki jak w linku, moj jest bezowy, moim zdaniem spacerowke ma fajna. Kolor nie jest taki jaki chcialam, ale kupilam go okazyjnie za 1/3 ceny, nowy tylko ze z wystawy, wiec za ta cene moze byc. http://www.pushchairsandpramsuk.co.uk/80275/info.php?p=2&pno=0&pid=1136429&cat=&ack=9&search=&sought=

najlepiej kupic osobno wozek gleboki i osobno spacerowke, popieram blondyne w tej kwestii ja mam bebe confort high trek - spacerowke, koszt nowej na allegro to prawie 1700 zl fajny wozek, bo dziecko siedzi wysoko, budke w razie wiatrow mozna nakryc dziecku na glowe tak ze dotyka tej barierki przy raczkach i pasach taka sama funkcje ma wozek mutsy i bebecar np wczesniej mialam wlasnie bebecara i bylam b zadowolona, porzadny niezniszczalny kosz na zakupy, duza pojemna torba i swietna i mocna folia przypinana na zamek minus tego , ze wszystko trzeba kupic oddzielnie i wg mnie za duzo kosztuje...

Gość mama aniłka
jane ten o którym piszesz przekracza moją sumę o jakieś 800zł,a i nie za specjalny z tego co widzę może funkcjonalny ale wygląd nie dla mnie

powiem Ci tak: najpierw miałam Baby Merca - właśnie 3w1 - fajny wózek na pasach- za całe 600zł :) - tylko że to była prawdziwa kolumbryna - waga w całości 21kg ale przez te pasy nawet jak go miałam wciągać schodek po schodku to nie było tak strasznie. on nie miał takiej typowej gondoli tylko taką wkładkę dla noworodka - wózek mogłam zostawić jak coś na klatce a małego w samej wkładce wnieść do domu. i byłoby wszystko fajnie gdyby po 8 miesiącach w wózku nie pękła blokada - wózek sam się składał i to z dzieckiem w środku! Producent uznał że przeciążyliśmy napewno wózek i reklamecje oddalił... potem mój Pan Mąż kupił Quinny Buzza - jak on mi się początkowo nie podobał - ale jak nim pojechałam na spacer to się z nim zakochałam :) Mega zwrotny, spacerówka kubełkowa ale bardzo mięciutka, Syn od razu polubił spacerówke. tylko ze.. Buzz jest dla szczuplutkich dzieciaczków, a np. Quinny Speedi dla dzieci niskich a pulchnych - aba wózki dostęne w opcji 3w1 ale jak dla nowordoka to nie wiadomo który wybrać, nigdy nie wiesz jakie będzie Twoje dziecko...

Gość Na taczke

Gość mama aniłka
tez miałam merca dla córki za 600zł.i był spoko gdyby nie gabaryty i waga,ale teraz chcem zaszeleć z deka i kupić co mi się podoba i tak dalej,też myślałam o buzzie,jest w moich granicach cenowych.

Gość mama aniłka
ale też chyba spory po złożeniu ,a mi zależy tez na wielkości

a ja mam wozek 3w1 tzn fotelik samochodowy mozna przyczepic na stelaz. Jestem baaardzo zadowolna bo wg mnie wybralam bardzo dobrze, wozek ma z przodu male kolka obracane o 360 st i prowadzi sie idealnie :)

Gość mama aniłka
a jaka marka i model??

co do Buzza to mogę Ci powiedzieć tylko w skrócie wady: - stosunkowo wysoka cena - na kafe uznają Cię za nowobogacką wariatke która chce się tylko chwalić kasą - wg przeciwników wygląd taczki lub kosmiczny - waga 12kg - po pół roku zepsuła nam się rączka i przednie kółko, ale kurier przyjechał na koszt producenta, bezproblemowa wymiana części na nowe - ale było więc piszę - spacerówka nie nadaje się dla niskich a pulchnych dzieciaczków (dla takich raczej quinny speedi) - duży po złożeniu - w kolekcji 2008 troszke dziwne kolory - odradzam odcień żółty - kuzynka ma ten kolor tylko w zappie i bardzo się brudzi a po czyszczeniu zostają plamki zalety: - bardzo skrętny - dobre amortyzatory - nawet w lesie daliśmy rade - spacerówka dla wsyokich dzieci idealna, - sprężyna gazowa - wózek sam się rozkłada - kolekcja 2007 w odróznieniu od 2006 nie jest błyszcząca a w macie, ale zo to spacerówka jest o wiele bardziej miękka (dodatkowa gąbka), w wersji 2008 2 siedziska - bardzo szybko schnie - super śpiworek - lekki a trzyma ciepło

moj? peg perrego a model SKATE tyklko nie wiem czy go kupisz w pl, ale sprawdz :) bo wozek wg mnie jest idealny :) gondola ma 88 cm wiec moj maluch w spiworku i pod kocykiem ma jeszcze duzo miejsca .

Gość mama aniłka
up

Gość mama aniłka
świetny ten peg perego skate

Ja mam wózek Jedo Fyn. Ogólnie niewiele tych wózków jeździ. Jego młodsza siostra to Bartatina. Jestem bardzo zadowolona. Nie jest bardzo ciężki, zawieszenie regulowane, duża gondola, wygodna. Montowana przodem i tyłem. Bardzo zwrotny, nie jest jakiś bardzo duży, wygląda bardzo zgrabnie. Tak samo spacerówka, jeszcze nie wypróbowana, ale też montowana przodem i tyłem, duża, z tego co widzę wygodna. Do niego miałam też fotelik, ale raczej nie wpinam go w wózek. Cena około 1500 zł za 3 w 1. Ma bardzo dobre opinie: A tu strona na allegro http://www.allegro.pl/item469344153_jedo_fyn_3_ds_fotelik_0_13kg_w_wa_gratisy_wys_0.html i producenta. http://www.jedo.pl/pl/index.html

Gość mutsy forever
mutsy urban rider, na 4 solidnych pompowanych kołach, żadna dziura i krawęznik mu nie straszny. Do stelaza dokupiłam gondolę, dzięki masywnemu stelażowi była bardzo stabilna i bezpieczna, w międzyczasie przepinałam fotelik samochodowy, który służył maleństwu również jako wózek na spacer. A od 8 miesiaca przepięłam spacerówke. Stelaż dalej jak nowy. Koszt wszystkiego około 2000-2500 zł.