Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bosopotrawie

Musnął moją szyje.. ciągle o tym myśle..

Polecane posty

Gość świat schodzi na psy
a co jest złego w sexie w łóżku mało kto będąc już w związku wychodzi się kochać po za dom, ludzie kochani jak jesteś taką sexoholiczką to nie widziałaś wcześniej że twój mąż raczej nie poszaleje z Tobą w windzie czy też nie wie..... w kiblu na dworcu bo nie wiem o jakie miejsca Ci chodzi?

Gość wszechwiedzacy__czesio
hehe, czyli po prostu twoj maz jest do dupy. a nie ten facet cudowny. jakbyscie sie spotkali kilka lat wczesniej to pewnie teraz ciebie by zdradzal a ty jego

mi nie chodzi o winde etc. mi chodzi np. w domu. na kanapie chociazby, a nie wiecznie pod koldra przy zgaszonym swietle.. zreszta moj maz ma problemy..

mozliwe.. nie przeszkadzaloby mi to.. kazdy robi to co chce, nigdy nie pilnowalam nikogo i nie bede pilnowac.. nie wierze ze nigdy w zyciu nie mieliscie ochoty na kolezanke czy kolege..

Gość Natallija
wiesz co, ja się nie dziwie że twój mąż ma problemy. a może też cię zdradza i dla ciebie już nie ma ani sił ani czasu ani pomysłu??? myslisz, że twój kochanek jest taki jurny w domu? mylisz się :D

nie chce innego - nikogo juz chyba nie chce, nie bawi mnie to.. skonczylo sie.. oczy otworzylam.. obudzilam sie z reka w nocniku..

Natalia - nie obchodzi mnie czy moj maz mnie zdradza, nie interesuje mnie jaki jest moj kochanek w domu - naprawde. dla mnie wazne jes to co dzieje sie miedzy nami

eh..... niech mi jeszcze ktoś powie że uprawianie sexu przed ślubem i doświadczenie sexualne nie tylko z przyszłym mężem to takie zło, przynajmniej kobieta pod tym względem jest świadoma mężczyzny

Gość Natallija
po co ty tkwisz w swoim małżeństwie??? byłoby ci łatwiej bez tego, skoro masz takie podejście do życia i do tej instytucji.

Mieć ochotę to jedno, a pchać fiuta gdzie popadnie to zupełnie co innego. Twój mąz ma problemy w związku z czym Ty od razu odnalazłaś powód, żeby się pochylić. Super. To w ogóle jego wina jest, że MUSISZ szukać poza domem spełnienia. Współczuję Ci :O

bo nie chce rozwodu.. bo oprocz seksu, uklada nam sie super... spalismy ze soba przed slubem i bylo ok. nie wiem czemu sie wszystko zepsulo. byc moze to moja wina-napewno. tylko jak to zmienic, ciala , umyslu oszukac sie nie da

Gość Natallija
kobieto... ale po co brałaś ten ślub? żeby pierdolić się z kim popadnie? bo oprócz seksu to wam się dobrze układa? szok, mi to jakoś ie pasuje. po co ci slub był???

wiesz co, nie chcę w tym temacie umoralniać cię na temat zdrady bo jak już wiem to nie jest dla Ciebie problem, już Ci napisałam może trochę ogólnie jak pragniesz twojego kochanka to nie udawaj terza przed nim kobiety z zasadami bo dla mnie ich nie masz, masz ochotę na niego to mu to powiedz, potrzebne Ci jeszcze takie dylematy ???? bo mu odmówiłaś a dalej tego chcesz???......skoro przed mężem nie masz skrupułów to przed nim nie mniej tym bardziej.

Gość Natallija
kochasz się z męzem, z kochankiem pieprzysz się, sama mówisz, że uczucia tam nie ma.

Gość Natallija
ale nie rozumiem, po co chcesz się uwolnić?? z męzem seks ci nie idzie, małżeństwo jest dla ciebi gówno warte. kochanek biedny zdradzany przez żonę, musi żonę z tobą zdradzać, bo może loda robisz z połykiem, a zonka bez :D no to po co się meczycie w swoich związkach??? skoro tylko seks jest dla was obojga w życiu wazny???

Gość KAPCIE
e tam my uwazamy ze kobiecie tez sie cos od zycia nalezy... kobieta zeby byc w pelnio kobieta musi miec kogos na boku:) i czas obalic stereotyp ze tylko facetowi wolno zdradzac!!!

Gość do kapcie
a kto Ci takich glupot nagadal ze ktorakolwiek strona moze zdradzac???? zdrada jak sama nazwa wskazuje oznacza uczynienie czegos wbrew woli osoby majacej do nas zaufanie, oszukanie jej, dzialanie na jej szkode, ponizenie jej itd. a tak ogolnie to warto wiedziec, ze sa zwiazki w ktorych oboje partnerzy prowadza dosc bogate zycie seksualne pozamalzenskie przy obopulnej zgodzie i aprobacie, a wrecz przy wzajemnym wspoldzialaniu:) pewnie to tutaj wiekszosc zaszokuje;)

Gość Natallija
a po co w ogóle tu się wywnętrzasz? idź do psychologa, może to ci pomoże inaczej spojrzeć na tę sprawę? a może uświadomisz sobie, że w tobie też jest uczucie? my ci tu nie pomożemy, nawet jak bardzo byśmy chcieli.

być lojalnym w związku......nie zamierzam obalać tego stereotypu, przecież człowiek ma wybór nie musi wchodzić w związek może brać od życia ile wlezie będąc "sam"

Gość kapcie
czlowiek jest tylko czlowiekiem..... sam dokonuje wyboru czy zdradzac czy nie

ale jak się zdradza to się krzywdzi kogoś, a można se używać nie robiąc tego

Gość Natallija
tylko wiesz kapcie, wyboru świadomie nie dokonuje osoba zdradzana! dlatego lepiej, żeby takiego związku w ogóle nie było.

kwestia sumienia