Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saffffffffffffffffffffffwrwgft

wybory USA

Polecane posty

Gość Luska z W.
Na Alasce jest duzo ropy :) Obama pewnie wygra, a czas pokaze, czy uda mu sie uniknac niezadowolenia i rozczarowania swoich wyborcow. Na razie musze znikac, ale dam znac co tam w amerykanskiej TV dzis mowili :)

niebzepiecznie głosowac na faceta o arabskim pochodzeniu, który praktykował islam, matka była feminsitką, ojciec radykalnym lewakiem, a mentorem kgbista. ale w gazecie wyborczej tego nie przeczytacie ;]

do zws jezeli od światopoglądu [ja bym to nazwała przekonaniami politycznymi] zalezy polityka kraju i gospodarka to usa szlag trafi przy obamie. a poza tym pleciesz bzdury jak mało który o kryzysie w gospodarce i winie republikanów w tej materii. ot, co.

Gość zws
nie twierdze ze oni sa winni twierdze, ze nie maja skutecznych narzedzi zeby przeciwdzialac a wrecz przeciwnie - sprzyjajace :)

Gość zws
niebzepiecznie głosowac na faceta o arabskim pochodzeniu, który praktykował islam, matka była feminsitką, ojciec radykalnym lewakiem, a mentorem kgbista. bo co?

Gość Luska z W.
Wlasnie uslyszalam w TV, ze posadzaja go o jakies ogromne nielegalnie zdobyte sumy na kampanie. Zrodlo sum - swiat arabski

Gość czarna kafe
Obama

Gość hbjuuuuygoiuh
obama

Gość jestem i bede polakiem
mnie zwisa te wybory ma tych jankesów głęboko w dupie

Gość Luska z W.
No niestety ... Na marginesie, w tej chwili dolar spadl juz do 2,69 PLN Zobaczymy ile jeszcze oslabnie w zwiazku z tym niby szczeliwym wyborem Obamy :D

Gość Luska z W.
BTW, Ile prob zamachow na nowego prezydenta USA przewidujecie? ;-)

Gość Luska z W.
* prob zamachu

Gość smbadfjpbok
Obama wygrał

osobiście cieszę się , że Obama wygrał- bo wierzę w młodych polityków żenujące jest tylko to , że dla polskich mediów głównym argumentem za Obamą było to , że jest czarnoskóry- bo przecież świat MUSI pokazać , że nie jest rasistowski- i nie zdaje sobie sprawy, że tak podkreślając skórę Obamy, JEST rasistowski

Gość Luska z W.
Kolor skory nie ma tu nic do rzeczy, zwyczajnie nie jest to wlasciwy czlowiek :) A co do dyskryminacji to Ike ma racje, np. w US czesto teraz sie dyskryminuje bialych

Gość Luska z W.
"a wiecie za kim był Bush???" slyszalas cos o partiach politycznych, dziecino? :D

Heheh mam takie same mysli jak Luska nawet wczoraj sie pokłóciłam o Obame.Nowe oblicze Usa..zobaczymy

Gość Luska z W.
Sami :) no i oczywiscie pewnie wszytko sie rozwiaze jak za dotknieciem magicznej rozdzki ;-)

taaa wiesz Lusiu wybór nie był za ciekawy stary facet który w ciągu 4 lat może wykitować i czarny przystojniak. amerykanie maja dosć wojen i to zaważyło na wyborze...chyba bo na polityce to sie zbyt nie znam

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

Gość zws
i co? :p:p:p ike nie wiem juz coz tym robic zaczelo sie od przefarbowania wlosow, teraz popierasz obame... a na czym sie skonczy???? przeciez nie wezmiemy lesbijskiego slubu zdjesz sobie chyba sprawe ze jestem hetero, ty hetero jedna?

zws przyznam ci się popieram Obamę właśnie na złość tobie! ( o przefarbowaniu włosów nie wspomnę) to chyba i tak lepszy argument, niż ten, że popiera go większość osób by udawać nie-rasistów:P a co do klubu- nie masz członka- nie ma klubu- w tym tez- na złość tobie najzupełniej się z tobą zgadzam

tfu ślubu! emocje nienawistne mną targają- i juz nie wiem co pisze :P

odpisałam Ike sorki ze dopiero niedawno,ale rzadko zaglądam juz na poczte

sami wiem i też ci juz odpisałam:P jestem szybka jak pędziwiatr :P