Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antek520

szybko pomozcie

Polecane posty

Gość antek520

podoba mi sie pewna dziewczyna. jestem nieśmiały i pomyślałem że najlepszy sposób to napisać jej na gg. jednak nie mam od kogo sobie załatwić numeru.. a na koncie naszej klasy ma go ukryty. czy jest jakakolwiek możliwośc żeby go zobaczyć? bo chyba tylko w ten sposób mogę go zdobyć a nie znam sposobu zeby "odkryc" nr gg

Gość antek520
prosze niech ktos napisze:( albo chociaz da wskazówkę gdzie czegos takiego szukac

Gość ogladal ktos
zapros ja do znajomych jak przyjmie to napiszesz a jak zapyta sie czy sie znaie to napisz ze lubisz poznawac ladne dziewczyny

Gość npisz jej wiadomość
napisz wiadomość na n-k

Gość antek520
ah ale to takie banalne napisac jej na nk ja bym chcial najpierw podac si za nieznajomego zeby ją poznać bo z wyglądu jest boska ale wiadomo nigdy nie wiqadomo czy ma cos w głowie a znajomych wspolnych niestety nie mamy:(

Gość lllllllllllll
a czemu od początku znajomości chcesz robić jakieś podchody? Napisz do niej na n-k i się nie kryj z niczym. Nie pisz jej że Ci się podoba i chcesz z nią spędzić resztę życia tylko jakoś tak neutralnie. Przejdziecie na gg i powinno jakoś pójść. Może i Ty wydasz jej się interesujący.

Gość antek520
hmm ale ja myslalem ze moze cos zrobic w stylu pomyliłem numery itd pewnie nie kapujecie// jestem naprawde wstydliwy... gorzej niz laska by miala chlopaka podrywac

Gość Aaagaataa
antek nie rób tylko niczego dla pomyłki... bo to głupie spytaj czy mogłaby ci podać swój numer gg, bo wydaje ci się fajną dziewczyną, ale wcześniej zaproś ją do znajomych :) życze powodzenia :) i nie martw sie ja też jestem nieśmiała ale tylko jeśli mam już sie spotkać z jakimś chłopakiem ;] :*

Gość antek520
ta to dobre dla super przystoijniakow... jak jestem zwylkym przeciętnym chłopakiem napewno mnie wyśmieje..