Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiluskaVVV

PODZIWIAJCIE MĄ URODĘ HA !!!! JESTEM ZAJEBISTA CHOWACIE SIE PRZY MNIE

Polecane posty

Gość tandetą JEDZIE
A! Już wiem! Ta tipsiara odbiła koleżance chłopaka i to jest słodka zemsta zdradzonej. Wybrałą najbardziej obciachowe foty rywalki.

Gość niech mnie kule bija
U la la bogini :D

Gość ja pytam
proponuję domalować brwi, służę markerem :classic_cool:

Gość brak słów
Nigdy nie zrozumiem lasek, które wklejają tu zdjęcia i szukają potwierdzenia swojej atrakcyjności. O co tu chodzi? O dowartościowanie się?

Gość a ja kumam 3
jedno mnie zastanawia na każdym zdięciu masz ten sam uśmiech widać że pozujesz boisz się że kiedyś aparat przyłapie cię nieprzygotowaną na pokazówkę ale ładna jesteś

Gość masz bardzo ladny usmiech
i zeby bardzo wybielone...

Brak skromności, bardzo nieładanie :( kobieta powinna czasem się zawstydzić, zarumienić... a Ty jesteś ponad przeciętnie pewna siebie. Brzydka nie jesteś, jednak widziałam o wiele piękniejsze... a zarazem mniej pewne siebie, aniżeli Ty. Takie dziewczyny lubią faceci. Afiszujesz się sobą, jakbyś wygrała tytuł MISS WORLD (ten naspis o zawale serca i planowanych morderstwach :D :D )... A masz tylko 16 lat (!!!), co będzie później...Ehhh.... P.S Masz zajebiście za mocny makijaż i zajebiście za jasne brwi do tego.... Stroju nie będę komentowała- masz dopiero, jak już wspomniałam, 16 lat- masz prawo ubietać się w pstrokate zestawiki :)

Gość fajna buzia
fajna figura... a powiedz gdzie kupiłaś te białe spodnie z pierwszych dwóch fotek jeśli można wiedziec.. pozdrawiam!

Gość moje obiektywne oko
na - 1. Styl masz kiczowaty i oklapny jak kazda prosta siedemnastak w PL 2. Za duzo biegasz na solar 3. Jestes cholernie sztuczna 4. Stanowczo za duzo tapety! 5. niska jestes na + 1. masz w miare fajna figure koniec.

Gość wsciekla
ladna z ciebie dziewczyna usmiech sliczny ladna figura ale cos nie tak z twoimi brwiami kurcze ich brakuje na twojej twarzy ale no i ten styl ubierania troche jak lambadziara ale urode masz ok

:o :o minka sama za siebie mówi odnośnie tej pannicy z fotki, ale na 100% ona tych zdjęć nie zamieściła - pytanie na chuj to autorka zrobiła....?

zapuść sobie brwi hahahahah !!!!!! bo masz ich koorwa brak !!! jak mozna przy czarnych włosach nie miec brwi ?? !!! hahahah patologia !!! jeb sie pasztecie pierdolony !!!!!!!!!!!!!!!

Dupcia fajna, ale faktycznie kicz i dresiarstwo. Wsam raz do przelecenia na raz.

Gość przeciętna nastolatka
za to mniemanie o sobie to przerost formy nad treścią :P ...ciuchów i otoczenia nie komentuje- bo podobno o gustach się nie dyskutuje, ale.... :O

Tylko faktycznie powinnaśmieć brwi, bo bez nich wygladasz głupio. Jak zapuścisz brwi to mogę Ci zapłacić 300 zł za godzinkę ;)

Gość straszne to
no nawet niezła jesteś, ale strasznie chujowo się ubierasz.

KUSICIEL>> ja bym na twoim miejscu z tymi deklaracjami pieniężnymi uważała bo cię zgwałci jakiś babochłop co tu ten profil wkleił :) i trauma na całe życie :p

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkooooooooooo
po pierwsze nie masz brwi..masz ciemnewlosy wiec cos tu nie gra - wszedzie ten sam sztuczny usmiech - kiepski makijaz - za duzo solary - tandetne ciuchy - beznadziejny styl - ... i nie wypinaj tak dupy na tych zdjeciach bo to zalosnie wyglada a i jeszcze mala uwaga...ZDJECIE NA KTORYM TRZYMASZ NOGE NA FOTELU/KANAPIE spojrz qrwa ile pajęczyn jest w rogu na scianie :O nie wstydzisz sie próżny brudasie pozowac przy czyms takim?????

Gość zazdrosnica hehehhe
http://www.fotka.pl/profil/xXxLaTorturaxXx/Fotki/80573781.html?z=8799ae635731402be7d9bf0378e776bd kolejna:o najlepsze jest to ze maja 22 lata a wyginaja sie na tle scian i mebloscianek jjak gimgowna :D ps. kto pamieta taka stronke krysie llub grazynki gdzie umieszczali zdjecia z fotki i smiesznie ja podpisywali? byla tez str miski to samo tylko ze faceci?

Gość odwykowa
yyy... koszmar wybielane zęby ktore niezbyt pasuja do twojej spalonej w solarium skóry biale kozaczki :/ i te ciuchy :/ PS: wygrałas jakas sesje fotogragiczną w clubie?? bo wiekszosc zdjec pochodzi z klubu, dyskoteki.

Gość Dzielnicowy guciapa z pałką
marzenia nic nie kosztują. jezeli jestes choc trochę tylko mniej piekna od P.Doroty Wellman to masz podstawy by tak o sobie sadzić.

Gość jaras133
od razu dajesz czy trzeba z toba chodzic??

bejbe, wybacz ale nic ladnego w Tobie nie ma...i jeszcze dodatkowo oszpecasz sie swoim koszmarnie tandetnym stylem :o