Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja sie podlacze

czemu nie ma wkladek do slipek dla mezczyzn tak jak sa do majtek dla kobiet?

Polecane posty

Gość to ja sie podlacze

Gość odwykowa
a po co im?

Gość gdyby ktos
bo nie mają waginy i nie produkują śluzu tak jak kobiety w określone dni cyklu?

Gość mam pytanieeeeee
a kobietom po co?

Gość gdyby ktos
żeby nie brudziła sie bielizna? na jakim swiecie zyja osoby zadające tego typu pytania? przecież kobieta wydziela różne śluzy i wydzieliny, po sikaniu nie oszukujmy się też kilka kropelek MUSI zostać (uwarunkowane jest to budową cewki moczowej - przynajmniej tak mnie uczono). a tak wkladka zbiera te wszytskie nieprzyjemnosci i mozna sie jej pozbyć - latwiej np. w szkole czy w pracy wymienic wkladke niz majtki, nie?

Gość wszyscy jak jeden....
:-0 a nie wystarczy po sikaniu po prostu wytrzeć TEGO miejsca , o wkładkach słyszeli a o papierze toaletowym i chusteczkach nawilżanych nie ...? Żenada :-0

Gość ghghghjhjhj
no ale mezczyznom tez siczki zostaja

Gość aldheudnxb
no można wytrzeć, ale jak wstaniesz to zawsze coś dodatkowego jeszcze wycieknie i już. a chusteczkami nawilżanymi będziesz się wycierać podczas owulacji co godzinę? albo jak pomyślisz o czymś podniecającym to pobiegniesz do kibla się umyć?

jeszcze coś ---- to ja zacznę wierzyć ,że jestem wyjątkiem , bo ja do wieczora mam czyściutkie majteczki :-P Gdyby nie przyzwyczajenie i rzecz oczywista -mogłabym je założyć następnego dnia ...... Higiena to podstawa ..... Jestem w szoku ,że ktoś w tych czasach potrzebuje wkładek ,bo brudzi majty :-0

jakoś mnie nie przekonałaś....:-0

Gość a ile masz lat ze masz takie c
czysciutkie?

Gość aldheudnxb
może to kwestia genetyki, że jedne kobiety wydzielają różnych substancji mniej, inne więcej - ja i moja siostra oraz kuzynki i przyjaciólka (są to osoby z którymi kiedyś jakoś na ten temat gadałam) mają tak jak ja lub gorzej. Może jesteś szczęśliwym wyjątkiem. Ja np. jak się nakręce to mam mokro i nie byłoby fajnie gdyby to lądowało bezpośrednio na majtki... Poza tym zawsze są jakieś tam wydzieliny i już - to podobno normalne - nie mówię o upławach, które kiedyś miałam i ginekolog powiedział tak: normalny i zdrowy jest śluż który w dni niepłodne jest biały, nieprzezroczysty, raczej gęsty, w płodne - śliski i lejący. I to normalne że kobieta coś tam wydziela. Kiedy brałam pigułki miałam tego mniej, bo podobno one pwoodują suchość pochwy co może miec niemile konswkewncje podcza stosunku. pozdrawiam ;-)

mam 33 latka :-P i żadnych problemów typu -suchość pochwy ... wszystko mam jak powinno być , po prostu wiem jak dbać o własny komfort :-) ;-)

Gość aldheudnxb
no to załóżmy taką hipotetyczną sytuację (nie chce się z Tobą spierać, ale może uda mi się dojść do takiego stanu w jakim ty jesteś? :-) ) jestes w pracy i przez 4h nie możesz wyjść do wc, ani nigdzie - przez ten czas pomyślisz o fajnym facecie, albo masz owulację, albo coś - i nosisz to w majtkach do przerwy? co z tego skoro w łazience użyjesz wilgotnej chusteczki skoro majtki są brudne?

:-D :-D mam własną firmę , dlatego chodzę do kibelka kiedy chcę , ale też nie przetrzymuję pracowników 4h bez możliwości wyjścia do kibelka :-D Gdzie ty pracujesz??? :-D A tak w ogóle to mogę nie iść do wc przez 4h i nadal mam czyste majtki :-D Ale temat :-D Nie mogę dłużej bo teraz pierwszy raz pobrudzę sobie bieliznę , bo się zsikam ze śmiechu :-D :-D Pozdr.

Gość a ile masz lat ze masz takie c
ale temat mial byc o wkladkach dla mezczyzn

Gość odwykowa
dla nich to odrazu podpaski,

Gość starszaa
cicho!! ja pamiętam czasy kiedy mama wkładała se watę:o:p

Gość jolka zgaduję że
pochodzisz z miejscowości o liczbie mieszkańców nie przekraczającej 39 tysięcy

Gość milunia25
Dla facetow powinny byc produkowane skarpetki z takiego tworzywa z ktorego robi sie wkladki:D:D Nakladaja na Wacusia i jak im cos leci skarpetka wchlania i majty czyste.:D:D Pozdr;-)

Gość popieram milunia25

Gość milunia25
Dziekuje za poparcie:D

Gość ciekawa mątwa
wszyscy jak jeden.... "Higiena to podstawa ..... Jestem w szoku ,że ktoś w tych czasach potrzebuje wkładek ,bo brudzi majty" jestem w szoku, że osoba 33 letnia nie wie o czymś takim jak śluź estrogenny. żenada:/

Gość mmarzenka
tez popieram milunie:)