Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misquamacus

percing, kolczyki, jaki macie stosunek??

Polecane posty

Gość marzenia jak motyle w klatce
a co to jest percing bo kolczyki to jedynie w uszach

Gość eeee......
chyba piercing!! a w stosunku troche przeszkadza ten w pępku, bo w jezyku pomaga, ale przy oralnym:D

Dla ciebie Aniołku jest moda ważna? poza tym niektórzy mają zakryte brzuchy, ale kolczyki w pępku mają. a co do niehigieniczności , to bym się zastsnowiła. czyszczenie kolczyków to tak jak uszu. czyli codziennie.

Maleński Aniołek. Po tym co napisałaś jesteś dla mnie niczym. chciałabym cie na pal wbić. zwierzęta nie są gorsze od ludzi, o to mi chodzi.

Alez oczywiście że moda się liczy. Poza tym trochę nieelegancko to wygląda. Przy zakładaniu łatwo można dostać zakażenia. Szczególnie w przypadku pępka i języka.

Gość no to ja mam tak
u kobiet: uszy, pępek u facetów: zero

Moda jest nieważna. absolutnie. jeśli chodzi o zakażenie, rozumiem jak się robi kolczyk u koleżanki. inna sprawa salon, czy fachowiec. higiena to inna sprawa. nie wiem poza tym skąd masz info, że szczeg w pępku lub języku. w każdy msc takie samo jest zagrożenie.

Nie w każdym. Uszy są mniej ukrwione i unerwione - ryzyko mniejsze. Gdy zakładasz kolczyk w języku ma on dużą styczność z różnymi substancjami które mogą spowodować zakażenie. Różne moje koleżanki zakładały kolczyki w renomowanych zakładach i często była klapa...

Gość naprawdę lepiej facetowi
jak czuje na penisie kolczyk]

Gość podczas loda
:P

Gość ja jestem za.
Mam kolczyk tzw monroe (nad górną wargą) i w języku. Miałam jeszcze 3 lata temu w pępku ale wyciągnęłam. Jeśli chodzi o kolczyki u facetów to nie podobają mi się, aczkolwiek każdy ma swój gust i nie krytykuje tych którzy sobie przekłuwają bo równie dobrze ktoś może powiedzieć że u mnie to źle wygląda ale mi to nie przeszkadza bo ja się dobrze czuje z kolczykami :-)

ja jestem za. i tu dla Ciebie plus. bo każdy, kto czuje., że jest fachowcem,bo ma kolczyk , pisze ,,przekuje'' itp :) a mnie nadal u facetów kolczyki naj podobają się w pępku.

Gość ja jestem za.
no w pępku jeszcze u faceta nie widziałam ;-)

heh:) mój się bronił ,,rękami i nogami'' ale zrobił dla mnie, 3 lata temu. dodam, że to nie gówniarz.

Gość kazałaś mu zrobić coś czego on
nie chce??? czy mu się to spodobało w końcu????? :P

a ja tam bardzo lubie piercing :) sama mam kolca w jezyku,nosie i uszach (w lewym 4) :)

Gość k.a.t.k.a
mnie ciągnie właśnnie na kolczyk w języku..

na początku się opierał przed nowym. o msc też mu chodziło. ale zrobił:) i ma nadal:) sama w uchu mialam kiedyś 2 (płatku) zarosły teraz mam ,gdzie fotę dałam wyżej.tylko. shilenna--> pryszczyk czy kółko?