Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgf

trace wiare że ktos mnie pokocha

Polecane posty

Gość fdgf

jestem taka brzydka, aż sie życ nie chce, no bo jak mozna pokochać taka brzydule na która az nie chce sie patrzec tylko isc i sie powiesic

Gość fdgf
kurwica mnie bierze !!!!!!!!!!

Gość ile masz latów

Gość ile masz latów
jeszcze masz czas

Gość fdgf
mam malo czasu bo moja gęba bedzie mi sie przekrzywiac bardziej wraz z wiekiem a wtedy to chyba z domu nie wyjdę :o

Gość to i owo
zgadnij co na ten temat mówią ludzie na wózkach inwalidzkich ?

Gość fdgf
takie myslenie i tak mi nie pomaga

Gość Mia..
zgadnij co na ten temat mówią ludzie na wózkach inwalidzkich ?- hmm. To nieco głupie myslenie. Ty również masz problemy, na pewno nie raz było Ci przykro z danego powodu, mówiłaś sobie w tedy, że "ludzie na wózkach mają gorzej"? I czo? Pomagało? Dla każdego dużym problemem będzie co innego. Zalezy tez od wrażliwości człowieka. Autorko, ale nie martw się tak bardzo, bo jest wiele nieładnych ale kochanych przez mężczyzn dziewczyn A jak charakter?

Gość fdgf
hmm charakter trudno powiedzieć, jestem raczej cichą myszką, z chłopakami wcale nie rozmawiam, nie wiem czy jestem lubiana, denerwuje mnie ta codzienna monotonnosć tylko w kółko nauka i patrzenie sie na swoje zjebane odbicie w lustrze :o wiem, dziwna jestem

Gość Mia..
Hmm. Wiem, że łatwo jest radzić, ale czy nie wychodzisz nigdzie z koleżankami? Jeżeli chcesz kogoś poznać nie mozesz ograniczać się tylko do domu i szkoły. Poza tym, jeżeli nie zaczniesz ćwiczyć się w pozbywaniu nieśmiałości poprzez rozmowy z ludźmi, to zamkniesz się w sobie, będzie Ci coraz trudniej nawiązywać kontakty społeczne. Rozmawiaj z przypadkowymi ludźmi. Najłatwiej takich spotkasz w klubie. Gdzie dodatkowo jest ciemno, a to ograniczy Twój stres powodowany wyglądem. Musisz zacząć od małych kroczków. Nie natomiast nastawiać się na szybki efekt: dziś popytam na kafe, jutro będę miała już chłopaka. Powodzenia! O ile, tak jak wspomniała Jola, nie jesteś podszywem:classic_cool:

nie bojaj! pokocha , pokocha. i jeszcze z Twego powodu w nocy zaszlocha.