Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szyszkaxxxx

zakładam klub dla ludzi, którzy postanowili coś zmienić w życiu...

Polecane posty

ja postanowiłam zrzucić te zbędne 3 kilo, zacząć ćwiczyć na steperze, bo już się cały opkurzył i znaleźć lepszą pracę...zaczynam od dzisiaj....;)

Gość fLover
dopisuje sie: tez zrzuce pare kg ktore przybralamprzez lato na grillkach zrobie krok w strone niezaleznosci nie bede trwonic pieniedzy(chcialabym napisac ze rowniez uczuc ale na nie cos nie mam wiekszego wplywu)

Gość DKMG
szyszka to ja się dołączę i rozkładam kable i idę sobie poplumkać :D

Gość
Dołączam. Zrobię sobie przerwę w abstynencji i wymienię laskę na szczuplejszy model :P Zaczynam od wypłaty :D

Muszę iść do psychologa, który pomoże mi rozwiązać problemy z utrzymywaniem prawidłowych relacji w związku , a później znajdę sobie faceta i będziemy żyli długo i szczęśliwie ;) daję sobie czas do lipca 2009

ja stale coś zmieniam w życiu, bo na tym życie według mnie polega. na ciągłych zmianach i doskonaleniu samego siebie. mogę wiec byś stała bywalczynią tego topiku :) aktualnie usiłuje oduczyć się bałaganiarstwa i nauczyć utrzymywać względy porządek...ciężko idzie :D

Gość kasiakasia grubasia
musze się odchudzić zeby się mieścić w stare ciuchy (przeciez nie bede kupować nowych ze względu na większy rozmiar! :O )

dorzuce jeszcze jedną rzecz, której się musze podjąć...musze ograniczyć słodycze...oj koniecznie

Gość ROKSANAkiu
schudnę 10 kg!

a ja postanowiłam, że zaczę czytać literaturę (niefachową!!!) i tak jestem w trakicie czytania "apelacji', "the secret garden" i jeszcze jednej pozycji książkowej :) Poza tym- szlifuję angielski, po ty by spelnić marzenia.... :)

Gość Cień 29
a ja zmieniam w zyciu to ze nie dam sie manipulować, komuś kogo kocham a on teraz to wykorzystuje.... rani mocno