Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4 listopad

DUZY LOTEK

Polecane posty

Gość 4 listopad

Jakie numery obstawiliscie na dzisiejsze losowanie?

Gość violablu
ja o lotku ,ale z innej beczki...czy można składać zakłady (tak to się nazywa?) drogą internetową?

Gość adfhgadfgh
totolotek = podatek od głupoty. wiecie jeksie jest prawdopodobienstwo wygranej, nie bede kadził liczbami powiem wam na prostym przykladzie. spotykacie w centrum miasta atrakcyjna osobe, i dostajecie od niej nr. tel i nic pozatym. gubicie kartke z zapisanym numerem. zachodzicie do domu otwieracie ksiazke telefoniczna na farta na dowolnej stronie, wskazujecie na farta jakis numer tel z nadzieje ze to włąsnie ten zgubiony. zastanówcie sie teraz czysie opyla. albo poprostu wpiszczie c google WPADKI TOTOLOTKA. daje do myslenia

Gość vvvvv
a jednak ludzie wygrywają

Gość adfhgadfgh
wygrywaja, sam gram od przeszlo 8 lat z tymże co losowanie obstawiam za 2 pln kiedys za 1.25 - jak mam wygrac to wygram nie ma co sie płukac z kasy.

Gość szklany humor
Ja nie gram a dziś zaszalałam i nawet nie wiem kiedy jest losowanie i w jakim programie, wie ktoś??

Gość dołączam
ile za 4? 01:14 totoloto ile jest dzis za cztery dobre skreslenia w multi lotku???? bo kurde nie wiem 01:17 totoloto a i jak cos to... losowan-1, liczba skreslen-9

Gość u mnie na osiedlu
w kolekturze juz 2 razy w ciagu roku padla szostka :D...raz ktos wygral 2,6mil a pozniej ktos zgarnal 4mil

Gość jamaica91
czy wiecie jakie liczby padna w tym tygodniu potrzebuje kase