Gość w52 Napisano Listopad 4, 2008 w ubiegłym tygodniu w ciągu dwóch dni ubyło ponad 20zł z konta,ponadto w bilingu napisali mi ze dzoniłem do Szwajcarii a wybierałem numer do Niemiec ,gdzie mam rozmowy po 1,20 zł za minutę,a na dodatek nie doszło do sfinalizowania rozmowy.złożyłem reklamację i otzrymałem odpowiedż ze technicy sprawdzali wszystko i w/g nich jest ok a ja nie mam 20-stu złotych,wczoraj zadzwoniłem do syna do niemiec żeby się upewnić czy przypadkiem nie wyjechał ale jest w domu a poza tym ma numer zaczynający sie od 0049 więc skąd Szwajcaria???????? ale w orange dalej jest wszystko ok,poza tym mam ciągły brak dostępu do konta on-line bo ciągle są chwilowe awarie które ciągną się po kilka dni,na szczęscie to już koniec moich nerwów -postanawiam więcej nie pzredłużać umowy i złożę wypowiedzenie o rozwiązanie,ostrzegam wszystkich -sprawdzajcie każdą rozmowę ,każdy sms i nie dajcie się rolować złodziejom,pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach