Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suknia ślubna

Przepiękna suknia ślubna

Polecane posty

Gość piekna i zjawiskowa ta nie jes
wszedzie to dodajesz? i wcale piekna nie jest :( jest bardzo zwykla

Gość liukii 4y.6..
normalna nic ciekawego

Gość moja refleksja
suknie z tafty wyglądają trochę jak z folii

Gość może i ładna ale
rzeczywiście nie zachwyca. ten debilny kwiat w ogóle tam nie pasuje. podobnie jak twoje niezadbane ramiona. mogłaś iść na chwilę na solarium, bo zlewasz się z suknią. co więcej wydaje mi się, że suknie ok, można sprzedać, bo sie nie przyda (jedynie do wspomnień) ale czy jestescie az tak zdesperowani, ze sprzedajecie takze garnitur? no bez przesady... jak sie nie ma pieniedzy to sie takich `szykownych` rzeczy na pokaz nie robi:O

mi się nie podoba :O wszystkie te suknie są takie same i wszystkie takie brzydkie...

Gość mooookaaa
A mi się podoba, niestety ja już mam suknię. A o gustach się nie dyskutuje i nie krytykuje. Debilny to może być człowiek a nie kwiat. Jestem pewna że uda Ci się ją sprzedać:)

Gość a ja tam bym nie narzekała
Faktycznie, rzecz gustu. Mnie się też sukienka podoba, a jestem po ślubie. A z tą opalenizną nie przesadzałabym- myślę, że jest w sam raz...

Gość suknia ślubna
"... ale czy jestescie az tak zdesperowani, ze sprzedajecie takze garnitur? no bez przesady... jak sie nie ma pieniedzy to sie takich `szykownych` rzeczy na pokaz nie robi " Chciałam tylko skomentowac, iż nie jesteśmy zdesperowani sprzedając SMOKING (bo to smoking, a nie garnitur ;)) I nie chodzi tu o pieniądze oraz robienie "szykownych rzeczy na pokaz". Po prostu wiemy, że się nam już nie przyda, bo do pracy w takich rzeczach się nie chodzi. Nie chcemy też aby bezsensownie leżał w szafie. Może komuś po prostu się przyda.

Gość Viss
suknia jak suknia, każdy ma swój gust, ale jedyna w swoim rodzaju? tysiące identycznych widziałam, to dosyc popularny wzór.

Gość może być....
mnie się podoba

Gość upppppppppp
:)

Gość suknia brzydka ale
rozwaliły mnie 'zaniedbane ramiona' - to spalone na pomarańczowo solarki są takie zadbane? Dla mnie to kwintesencja złego gustu - a autorka wcale nie jest blada jak ściana, ma ładną, delikatną opaleniznę.

Gość Oiuytrea
Mnie rozwaliło to, że wymazaliście swoje twarze, a gości to już nie:P Goście wiedzą, że ich zdjęcia widnieją w necie?:P

Gość podbijammmmm
:p

Gość sukienka całkiem całkiem
nie powiem. Może być fajna.

Gość suknia jak suknia rzecz gustu
ale mnie też rozwalił tekst o zaniedbanych ramionach i braku opalenizny ;P Jeśli autorka topiku, właścicielka sukni, zlewa się z sukienką (w kolorze ecru) to już sobie wyobrażam jak wyglądała osoba która się nie zlewa! A jeszcze jak ta osoba ma białą suknię i jest spalona w solarium to rzeczywiście suknia musi być super extra zjawiskowa bo będzie świecić w ciemnościach na tle takiej solarki!

Gość dokładnie zgadzam się
z przedmówcą :P

Gość coooooooooooooooooooo
ladna sesja slubna, tzn to zdjecie na tle jakiegos pola.. ladne suknia tez ujdzie

Gość fgf
niezadbane ramiona? idź się popatrz na siebie głupia bardzo ładnie wygląda