Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredyt20

pytanie dla KOBIET

Polecane posty

Gość kredyt20

panie co sadzicie widzac 20-latka pracujacego w banku i jakie mysli macie widzac faceta ubranego pod krawaem, spodnie na kant itp??

Gość liukii co w tym takiego ...
jejku!!!!!!!!!!!!! uwielbiam facetow pod krawatem i ubranych w spodnie w kantke :) :) tak powinien wygladac kazdy mezczyzna :) eleganckie spodnie tak fajnie opinaja i podkreslaja tylek :D powaznie uwielbiam to...zreszta sama tez lubie wygladac elegancko :)

Gość kredyt20
gdy zaczalem prace w banku wile dziewczyn mowi "kocham facetow w spodniach na kan itp" gdy sie zatrzymie i zaczne rozmowe od razu staja sie czerwone i milcza przykre to ale z drugiej strony mile tylko zeby znalazla sie na tyle odwarzna dziewczyna zeby umiala ocs powiedziec;p

to fakt... niestety.Jednak w odwrotna strone dziala tak samo :P moja praca takze wymaga eleganckiego stroju wiec mam z tym do czynienia :) Czesto mezczyzna widzac kobiete, ktora jest ubrana badziej ,,wyjsciowo'' i ktora mu sie podoba, nie sprobuje nawiazac z nia kontaktu z tego wzgledu, ze wydaje mu sie zbyt nieosiagalna i surowa :) to smieszne ale sie juz kiedys z tym spotkalam :)

Gość kredyt20
najbardziej mnie dziwi, że gdy po przyjacielsku pytam: poruchamy sie w dupę? - wyciagając z kieszeni wibrator analny to one robią dziwna minę i mówią że korzystają z bankomatów

Gość o matko.....
nic dziwnego jej powiesz... "zatrzymie " :D a tak serio to co - zatrzymujesz te dziewczyny na ulicy idac do/z pracy czy jak?

Gość kredytyyy20
chyba jest taki stereotyp ze widzac kobiete ubrana elegancko do tego okulary, wlosy podpiete... mamy na mysli ze siedzi w domu i przeglada oferty swojej firmy... a prawda moze byc taka ze czesto lubi pokazac pazur taka kobieta:D

Gość kredytyyy20
ktos juz mam login"kredyty20" zabezpieczony haslem i teraz bedzie pisac za mnie glupie teksty moj login to kredytyyy20. podaruj sobie te teksty z wibratorem

Gość kredytyyy20
a najlepsze jest to, ze normalnie chodze w dresach (koniecznie 3 paski) i trampkach, tylko jak pracuje to jestem pod krawatem :D

Gość cxv
smieszne wrazenie. Co innego powazny, starszy facet, a co innego fircyk w garniturku

Gość kredytyyy20
ktos sobie znalaz polewke z mojego tematu ale luz;pp nie ma to jak 3dniowe szkolenia w hotelu:D

moim zdaniem to wlasnie ,,fircyk'' w garniaku jest gora :D

Gość kredytyyy20
niektorzy chodza jak by polkneli kij od strzotki;p

Gość jykjhjyt
a niektorzy im zazdroszcza ze musza pracowac gdzies np w sklepie albo dworze :P

Gość gewaz
Bo powszechnie wiadomo, kto nie pracuje w garniturze, musi pracowac albo jako robol na dworze 💤

Gość gewaz
...albo w sklepie

Gość hp5
"gdy sie zatrzymie" na jakiej wsi w banku pracujesz, chlopczyku?

Gość hhah
GBW S.A... dziewczynko ciesze sie z tej pracy i mam to gdzies co inni pisza, jednak uczy bank spokoju i opanowania;p

eleganckie spodnie tak fajnie opinaja i podkreslaja tylek } Jak ty to widzisz przez marynarkę ?

Gość hhah
marynarka niewitka;p