Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wykladowca

Moja zona bardzo mnie kocha

Polecane posty

Gość GRATULUJĘ i mam nadzieję
że ty ją też

Gość nie sciemniaj na pewno
sie puszcza i dopiero sie dowiesz o tym hihi

Gość //jko/
on ją zdradza patafian

Ci co mnie znaja to wiedza ze nie tylko wybaczyla mi zdrade, choc ja tego za cos takiego nie uwazalem, ale i zaakceptowala te druga osobe, razem sie spotkalismy, stara sie zrozumiec mnie i moje uczucia a nie patrzec na mnie jak na rzecz, jak na meza, czego i innym zycze :)

Gość no jasne ..
ja przpraszam..i co? i macie teraz trójkącik? poza tym co to znaczy wybaczyla mi zdradę choć ja tego za zdradę nie uważąłem... jakiś polątany jesteś :) poza tym...często nie o milośc chodzi ale o strach przed bycia samemu ...

Gość To to Ty musisz
być kolegą trola karola, który plącze się po typowo babskich tematach opowiadając o swoim uczuciu do żony i kochanki, jak to można wspaniale pogodzić. A tu widzę, że to jakiś nowy trend, hmmm, może minimormonizm :D

Gość kup sobie
a ja mialam cie wykladowca za porzadnego faceta. rozczarowana jestem:O

Gość fghykjj
wykladowca Ci co mnie znaja to wiedza ze nie tylko wybaczyla mi zdrade, choc ja tego za cos takiego nie uwazalem, ale i zaakceptowala te druga osobe, razem sie spotkalismy, stara sie zrozumiec mnie i moje uczucia a nie patrzec na mnie jak na rzecz, jak na meza, czego i innym zycze nie wierze :O

coz rozczarowanie jest rzecza ludzka, najgorzej jesli wiare pokladamy w drugim czlowieku, jesli to czlowiekowi budujemy pomnik poza tym, wszyscy jestesmy ludzmi, nauczmy sie dostrzegac w drugim czlowieku czlowieka takiego samego jakim my jestesmy a bedzie 100% problemow mniej :)

Gość wozkownia
No tak, kolejny moralista z buzią wypchaną frazesami, pouczający innych na topikach jak mają żyć i co mają myśleć,spec od małzeństw i związków międzyludzkich, a pod piękną pokrywą filozofa-etyka zgnile wnętrze. Trójkącik to dla ciebie za mało wykładowco, załóż harem i nadal pouczaj innych. Ależ ty jesteś zgniły....

Gość nie przepadam za łagodnymi żon
Masz szczęście że masz taką łagodną żonę. Może jak Ona tak potrafi Cię zrozumieć, to zaczniecie jakiś trójkącik fajniutki? :P Ja bym Cię, Hanej, jednak ustawiła do pionu jako żona, bo widzę, że na skoliozę cierpisz kręgosłupa.

To smieszne co piszecie, bo z tego wynika (w posredni sposob) ze kazdy czlowiek ma zgnile wnetrze a na liscie nikt nie powinien sie wypowiadac. Inaczej, pewne doswiadczenia zyciowe pozwalaja zrozumiec problemy od srodka, spojrzec z innej strony. Poza tym, wasze zarzuty nie sa merytoryczne, takie tam skomlenie i tyle.

Gość he he he
zycze i tobie takiego doswiadczenia zyciowego ze strony malzonki, mam nadzieje ze rowniez poznasz tego drugiego i bedziesz mily. Eh to zycie ile wrazen nam dostarcza, poniekad na wlasne zyczenie. A wiec zycze ci jak najszybszrgo odwrocenia rol. Badz mily i przyjmij go jak prawdziwego szwagra.

Gość edmundo
wykladowca, alez ty wymagasz od wszystkich uwagi :O massz proooblemm