Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gusia30

moja siostra kocha Wlocha

Polecane posty

Gość gusia30

moja siostra zakochala sie i o.k gdyby nie fakt ze on jest wlochem tym typowym pieknisiem i zblazowanym. Oczywiscie potrafi byc uroczy ale golym okiem widac ze to narcyz wykorzystuje ja takze finansowo i odciaga od rodziny rozumiecie tak ja kocha ze nie moze zmiesc gdy ktos inny zaprzata jej glowe.Mnie to przeraza ze oz tak ja omotal. Wiem wiem to jej zycie ale ja na to patrze tomi zwyczejnie zal bo o fajna przebojowa babka a bardzo sie zmienila . Nie potafie tez zrozumiec tego fenomenu italiancow moze ktoras z was ma doswiadczenie i mi powie CO POLKOM SIE W NICH PODOBA?

Gość vbjhhj
zazdrośnica

Gość gusia30
co ty mam Meza kocha go jest swietny ale siostre kocham tez i mam wrazenie ze ten facet ja krzywdzi

no to ją skrzywdzi i tyle... kobieta powinna przynajmniej raz w życiu oberwać zdrowo po dupsku, bo wtedy jest nadzieja, ze troche ostudzi to w niej hormonalne myslenie

Gość studentkkaaa
ja bylam z Bulgarem hehe a zakochana bylam w dwoch facetach z tego kraku maja cos w sobie:D

Gość studentkkaaa
kraju

Gość studentkkaaa
juz nie jestesmy razem:O

Gość gusia30
komiczny ty masz i troche racje ale jakos ciezko na to patrzec ja sobie zdaje sprawe ze nic nie moge i wcale sie nie tarabaniam tylko co one w nich widza ? Znam (to za duzo powiedziane )kilku na moj gust sa identyczni ta sama maniera i to samouwielbienie widoczne na km i te lalki jak w dym na czym to polega?

Gość gusia30
wlasnie studentka co w sobie maja?

no włosi w wiekszosci sa tacy... moja kuzynka wyszla za Wlocha, czaruś straszny, przy niej słodki i całuśny a jak wyszlismy tylko za drzwi domu, to on mnie juz na panienki ciągnie :D:D

Gość studentkkaaa
no jesli chodzi o mnie to ujal mnie swoim wygladem kultura bardzo mily itd...i ten usmiech ah naszlo mnie na wspomnienia:D wysoki brunet ciemna karnacja piwne oczy mniam mnuiam ale nie wyszlo okazalo sie niedawno ze w swoim kraju mial dziewczyne tzn nie wiem do dzis czy ona byla pierwsza czy ja ale w kazdym badz razie przyjechal z nia a poznalismy sie w UK szkoda...:O bardzo to przezylam bo facet jak dla mnie ideal ale coz

Gość studentkkaaa
ja mam slabosc do brunetow:D

Gość studentkkaaa
masz racje zle trafilam:P ale gust mam dobry:D ale coz...bywa

Gość jadad
mialam niedawno romans z wlochem, z wygladu nie przypominal wlocha, taki normalny, ale te oczy i te teksty:o nikt mi nigdy tak nie slodzil:D

Gość studentkkaaa
komiczne, Tobie tez tacy faceci sie podobaja?:P

Autorko ale ty masz do niego zastrzezeniatylko dlatego, ze jest Wlochem czy po prostu wiesz, ze on jako sosba ma taka nature. Ja mam meza Wlocha i jest on naprawde super czlowiekiem. Jest kochany, odpowiedzialny i naprawde nie odpowiada w zaden sposob stereotypowi Wlocha podrywacza.

Gość gusia30
ten tez jest sliczny nie mozna powiedziec bardzo bardzo reprezentacyjny i jesli tylko o to chodzi to mysle ze wkrótce jej przejdzie.Bo oprocz urody i gadki to nie zauwazylam w nim nic interesujacego.

No ale on sie JEJ ma podobac a nie tobie. Mojej siostrze tez sie moj nie podoba i bardzo dobrze bo to ja zmam znim byc a nie ona. Punktem jest czy go nie lubisz tylko dlatego, ze Wloch czy po prostu masz realne zastrzezenia do jego osoby.

Heh, ja bym tę Twoją siostrę szybko wyleczył z Tego Włocha;) Może wejdziemy w konszachty;))))

"Jest kochany, odpowiedzialny i naprawde nie odpowiada w zaden sposob stereotypowi Wlocha podrywacza." czy Ty nie jestes moją kuzynką? Jakbym ją słyszał :P

Gość studentkkaaa
jasne:) do autorki --> niektorzy tak maja potarfia swoim czarem osobistym oczarowac druga osobe :O

komiczne na pewno nie jestem twoja kuzynka co do tego jaki jest moj maz jestem na 100 procent tym bardziej, ze jak gdzies wychodzi sie to on beze mnie sie nie rusza. jestesmy juz razem 7 lat.

Gość gusia30
gazeto wyborcza jak wspomnialam zman kilku Wlochow sa jak inni tacy i tacy ale ten jest zarozumialy i narcyz nie uogolniam.Widze tylko i sie dziwie co ona w nim widzi. Bo on uwaza ja za wlasnosc i uzurpuje sobie prawa na wylacznosc z milosci? bzdura widzialam zakochanych facetow ten do nich nie nalezy napewno nie w niej ot kaprys egzotyczna kobieta bo Wloszki sa bardzo wyzwolone przynajmiej te w jego wieku.

gusia30 A może jest dobry w łóżku kolega po fachu?Kto to wie co wami kobiety kieruje;)

Gość gusia30
a maja cos obok czaru? bo jak tylko ladna buzie to o czym z min gadac?

Jezeli widzisz rzeczywiscie, ze to osoba nieodpowiednia to ok, moze twojej siostrze po prostu przejdzie samo kiedys. Ja mieszkam we Wloszech i poznalam naprawde wiele typow Wlochow. wsrod nich zarowno takie Casanovy, Narcyzy eccc ale tez i porzadne osoby. Takze zalezy po prostu od osoby.