Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gusia30

moja siostra kocha Wlocha

Polecane posty

Gość studentkkaaa
myslalam ze maja ale jak sie okazalo to kawal gnoja BYL

gusia30 a maja cos obok czaru? bo jak tylko ladna buzie to o czym z min gadac? Duża wiedze o piłce;) a to pozytywna cecha;)))

Gość gusia30
odeb to ostatnia nadziej ze jest swietny w lozku bo jak nie to to zupelna kaplica.Po co go w domu trzymac

Wszedzie mozna znalesc facetow ktorzy potrafia oczarowac tak, ze kobiety zaraz traca glowe. Wlosi tez oczywiscie, niektorzy potrafia tacy byc, ale poznalam tez i osoby normalne i porzadne. Moze wlasnie zamiast zwracac uwage tylko na wyglad nalezaloby zobaczyc co maja do powiedzenia.

gusia30 odeb to ostatnia nadziej ze jest swietny w lozku bo jak nie to to zupelna kaplica.Po co go w domu trzymac Dla gotowania, taka męska gosposia to byłby idealny pomysł dla Włocha..w końcu lubia makarony lasagne i te inne.No to siostrzyczka miałaby niezłe obiadki ...:)

gazeta wyborcza Wszedzie mozna znalesc facetow ktorzy potrafia oczarowac tak, ze kobiety zaraz traca glowe. Wlosi tez oczywiscie, niektorzy potrafia tacy byc, ale poznalam tez i osoby normalne i porzadne. Moze wlasnie zamiast zwracac uwage tylko na wyglad nalezaloby zobaczyc co maja do powiedzenia. A odkąd oczarowanie kobiety to oznaka nienormalności;) Przecież jesteście do Tego stworzone żeby o Was zabiegać,,,Problem sie pojawia, jeżeli wykorzystujemy tę Wasza utratę "głowy" Także precyzyjniej prosze bo popadamy w skrajności...

To nie o to choddzi zeby nie czarowac kobiet tylko niektorzy robia to jedynie na podstawie slodkich slowek i pustych elementow. po niektorych od razu widac, ze to nic tylko pusci komplemenciarze i babiarze a kobiety leca wlasnie tylko na to. A potem placz bo to gnojek. I taki typ facetow mozna wszedzie znalesc: we Wloszech, w Polsce, w jeszcze innym kraju.....

Gość gusia30
W sumie to byla budujaca pogawedka. Ja sie zbieram ale chetnie poznam kolejne opinie na temat. A sis albo zainteresuje sie futbolem albo rzuci go w.....

A wina nie jest taka, ze dziewczyna polecial na wlocha tylko taka, ze poleciala na jego Sei bella. Ti amo juz po 5m minutach znajomosci. Nie znajac jezyka, nie majac zadnej sposobnosci by pogadac juz po 5 minutach niektore traca glowe apotem sie dziwia, ze sa wykorzystane.

Gość byla wloszka
Na tym forum nic o Wlochach nie mozna napisac, bo pojawia sie Gazeta Wyborcza chrzniaca o tym jak to nie mozna oceniac ludzi po narodowosci i inne podobne bzdury:O. Znam Wlochow, mieszkalam w tym kraju 5 lat i 95% z nich to babiarze podrywajacy wszystko co sie rusza, sypiacy plytkimi tekstami, majacy za nic malzenstwo i wiernosc. Jesli uwazacie, ze Polacy zdradzaja, to wyobrazcie sobie narod robiacy to 100 razy czesciej. I prosze Cie Gazeta Wyborcza przestan raz na zawsze pisac o swoim Wlochu, bo to juz staje sie nudne. Moze i jest fajnym facetem, ale to tylko wyjatek potwierdzajacy regule!

Byla wloszka ja mieszkam we wlodszech juz 7 lat. I tak sie sklada, ze spotykam nie tylko babiarzy ale i porzadnych ludzi wiec wspolczuje srodowiska w ktorym zylas. Ja jakos mam wielu znajomych wlochow ktorzy nie sa ani podrywaczami i z ktorymi moge sie normalnie kolegowac i gadac na rozne tematy. I bede sie na takie tematy wypowiadac bo tu mieszkam.

Gość byla wloszka
Nie masz mi czego wspolczuc, bo obracalam sie wsrod ludzi wyksztalconych, ktorzy jako kumple byli i sa swietni, ale nic poza tym. Wloch ma dwie twarze, przy zonce jest milutki i kochany, a kiedy zonki nie ma zamienia sie w nalogowego podrywacza. Nie chce byc niemila, ale moze nie jestes za ladna i dlatego nie doswiadczasz tego wszystkiego. Albo moze mieszkasz w dzielnicy Warszawy "Wlochy"?

Nie mieszkam w dzielnicy "Wlochy" w Warszawie (nawet nigdy tam nie bylam). Co do wygladu jestem normalnia, przecietnie ladna. A to, ze nie doswiadczam wszystkiego jest dlatego, ze nie latam po ulicy wymalowana niczym Doda i do komunikacji uzywam jezyka i tego co mam w glowie a nie moje fizyczne atrybuty.

była włoszka mądrze pisze... jak mężowi kuzynki i jej kolegom powiedzialem, ze ide z nimi tylko na piwko, bo mam kobiete i jestem zajęty, to sie śmiali tylko - i na serio kolesie nie mogli nawet uwierzyc, ze to ma dla mnie jakies znaczenie

"Nie mieszkam w dzielnicy "Wlochy" w Warszawie (nawet nigdy tam nie bylam)" to moze powinnas sie tam przejechać :P

była włoszka mądrze pisze... jak mężowi kuzynki i jej kolegom powiedzialem, ze ide z nimi tylko na piwko, bo mam kobiete i jestem zajęty, to sie śmiali tylko - i na serio kolesie nie mogli nawet uwierzyc, ze to ma dla mnie jakies znaczenie Po co chodzic z Wlochem na piwo....2 piwa i Włoch ma pozamiatane..

Jak trafiliscie na jakis nalogowych podrywaczy to wam jedynie wspolczuc. Moja kuzynka tez kiedys miala chlopa podrywacza i byl Polakiem, mieszkajacym do tego na tej samej ulicy. Przyznaje, ze i we Wloszech tez sie tacy zdarzaja ale nie jest to tak, ze jak Wloch to zaraz podryuwacz. Moze zastanow sie komiczne na jakiej podstawie twoja kuzynka wybrala sobie meza. bo wlasbie zauwazylam, ze najwiecej zalacych sie dziewczyn to najpierw lataja pol gole po miescie, wymalowane jak Doda, sikaja jak im mowi po 5 minutach "ti amo" a potem sie dziwia, ze zdradza.

dobrze Gazeto - w takim razie przepraszamy skrzywdzony naród włoski za niesłuszna opinie jaka ich prześladuje :D:D

gazeta wyborcza Moj nie lazi na piwo z kolegami, dyskotek nie lubi, jedyny nalog co ma to rzeczywiscie ta pilka nozna Tiffosi;))) Piłka to religia:)Komu kibicuje mąż?

komiczne, ja nie twierdze, ze caly narod wloski jest cacy bo tak nie jest. z debilami tez mialam "przyjemnosc" sie spotkac tyle, ze jak kobieta jest glupia to poleci na podrywacza i wloskiego i polskiego. IU nie jest to wina tego, ze to Wloch tylko wina takiej ktora leci jedynie na puste komplementy nie interesujac sie czy facet ma cos ponadto do powiedzenia.

gazeta wyborcza oderdobe---kibicuje Inter Mediolan Bylismy nawet na ich treningach i widzielismy jak trenuja. Inter scudetto 2008;) Eh zazdroszcze;((((

"tyle, ze jak kobieta jest glupia to poleci na podrywacza i wloskiego i polskiego" problem w tym, ze u nich takich typów jest 10 razy wiecej

Gość gusia30
gazeta wyborcza niewiem gzie mieszkasz ale pogadac z wlochami ...Wloch w twarz sie usmiecha a poza z ciebie sie smieje wiesz ze jak mialby z toba zrobic interes to przeplaci trzy razy a pojdzie do wlocha. Glupio sie zakochala prawda ale mieszka tam prawde mowi byla wloszka to narod egocentryczny (sa wyjatki) ale wyjatek to ten z ktorym mozna pogadac i traktuje cie na rowni. Wiec albo masz szczescie albo sama sie oszukujesz. Oderdobe ty widziales jak wlosi sie bija oni szarpia sie za wlosy >A jak zobaczyli mojego meza wkurzonego byli w ciezkim szoku.

Gość byla wloszka
Gazeta Wyborcza, ty chyba zyjesz w jakims innym kraju. Kazdy kto pomieszkal troche we Wloszech wie jakimi facetami sa Wlosi. Najdziwniejsze jest to, ze mimo iz kraj jest roznorodny, to 95% facetow zachowuje sie dokladnie w ten sam, schematyczny sposob, jakby wszyscy przeczytali ta sama ksiazke o zdobywaniu kobiet:D Poznalam mnostwo Wlochow (a nie jestem glupia blondyna latajaca polnaga po miescie i podniecajaca sie ciao, bella) i kazdy z nich w pewnym momencie probowal zamienic nasza znajomosc na romans mimo atrakcyjnej zony w domu. Owszem, jestem atrakcyjna, ale w porownaniu do rozneglizowanych Wloszek, ubieram sie jak zakonnica:D Nie prowokowalam ich, bo powiem szczerze nie za bardzo umiem flirtowac. Wlosi po prostu uznaja, ze czego oczy nie widze, tego sercu nie zal. Wierze, ze twoj maz jest inny, ale to nie powod, aby zaprzeczac faktom.

Ja nie zaprzeczam zadnym faktom. Nie twierdze, ze wszyscy wlosi sa cacy bo tak nie jest, ale ja po siedmiu latach mieszkania tutaj poznalam tez i porzadne osoby, z ktorymi sie zakolegowalam i zaden z nich nigdy nie probowal mnie uwiesc. Studiuje tutaj i mozesz wierzyc mi lub nie (twoja sprawa) ale mam tutaj naprawde niektore fajne kolezenstwa i z Wloszkami i Wlochami bez zadnych podtekstow.Moze rzeczywiscie jestem taka brzydka:))) a moze po prostu weszlam w porzadniejsze towarzystwo. Mam tu tez znajome Polki i one jakos tez nie narzekaja na znajomych. Moze po prostu kwestia gdzie sie kto obraca w jakim kregu. Znam panny owszem co \"narzekaja\" ze kazdy chce tylko jednego tylko ze 90% znajomosci tych panien to znajomosci wyniesione z dyskoteki wiec sie nie ma czemu dziwic. Ja mam znajomych ze studiow, z roznych miejsc pracy i jeszcze raz powtorze, ze te osoby z ktorymi ja sie koleguje sa jak najbardziej porzadne przynajmniej wobec mnie. O Wlochach moglabym dlugo zle pisac jesli chodzi o ekonomie, polityke, zycie tutaj, ale co do znajomych ja trafilam na naprawde wartosciowe osoby.