Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolor z przestworzy

Załamać się czy radować?

Polecane posty

Gość Kolor z przestworzy

http://wiadomosci.onet.pl/2681,1857109,afron_zakazal_hiv_nie_czuje_sie_winny,wydarzenie_lokalne.html "Zatrzymany 47-latek często przesiadywał w pubach na krakowskim rynku. - Widywaliśmy go, jak podrywał studentki medycyny i polonistyki. Lubił, kiedy kobiety go sponsorowały. Musiały tylko być młode i atrakcyjne - relacjonują znajomi "Afrona"." Zdjęcie wygląda na zrobione w mieszkaniu więc ten wygląd to nie skutek bezsennych nocy spędzonych w celi. A teraz pytanie: Czy mam się rzucić z mostu bo w porównaniu do tego faceta jestem nikim? Czy trzeba być bajerującym dupkiem bez skrupułów by kogoś poznać?

Gość hghnh
Słcuhacjcie, ale jak to mozliwe? On jest tak brzydki, że ja nie rozumiem.... Mi musianoby zapłącić chyba sporą kase żebym w ogole go dotknęła, a one tak chętnie - do tego młóode i piekne i jeszcze sponsorowały!!! Gdzie te kobiety mialy oczy

Gość gggggggggggggggggg

Gość gggggggggggggggggg
Ale to "artysta" , czyli jedna z profesji uprzywilejowanych przy wyrywaniu lachonów. Prawnicy,lekarze,architekci,muzycy itd.mają na zawołanie to o co inżynier czy księgowy musi walczyć.

Gość hghnh
Ok, ja mogę zrozumieć - artysta, o tajemniczej, mrocznej duszy, bla bla.... do tego jakby byl z kasą - to lachony by leciały. A nawet bez grosza przy duszy, ale za to piękny, młody i egzaltowany - też rozumiem. Ale TO? Jedno oko gdzieś tam patrzy za ucho, brudas, zarośnięty, wychudzony, wygląda jak fleja, stary, biedny. I młode piekne dziewczęta go sponsorowały????