Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ej o co biega

co sie dzieje?do kobiet i facetow

Polecane posty

Gość ej o co biega

otoz nie wiem o co chodzi z moja panna dziwnie sie zachowuje od pewnego momentu jestesmy razem 2 lata a ona od ok 3 miesiecy stala sie po prostu dziwna,liczy sie tylko seks,jak sie spotykamy to ciagle sie do mnie dobiera,nie przecze ze to mi sie nie podoba,ale ja ją kocham i nie chce by traktowala mnie jak maszyne do zaspokajania wlasnych potrzeb,o co chodzi?wczesniej byla normalna,kochalismy sie normalnie,nie to co teraz,moze troche mi brakowalo ale za to wiedzialem ze mnie kocha a teraz ciagle powtarza ze jestem dla niej tylko kumpel,co najwyzej przyjaciel,o co chodzi?podczas seksu i tuz po nim mowi ze mnie kocha,ze zyc beze mnie nie moze a po godzinie jakby cos jej odwalilo i znowu ta sama spiewka ze tylko kumplem jestem i w ogole mam jej nie kontrolowac i nie dzwonic,nie pisac ,zglupialem.wiem fakt ze jakis czas temu przed ta jej zmiana dosyc dlugo nawalalem,czatowalem z jakimis idiotkami,no ale to byly wyglupy,jej sie to nie podobalo,prosila bym przestal ale wisialo mi to delikatnie mowiac bo wiedzialem ze mnie kocha ,jest moja i nie odejdzie,wiem ze wtedy nawalilem i nagle ta jej zmiana,czy to moglo byc przez to? prosze nie ktos pomoze mi to zrozumiec co sie z nia dzieje bo ja juz nie lapie tematu

Gość ej o co biega
cos mi ucielo dalej jak pisalem,chce by byla tylko moja a nie traktowala mnie jak kumpla,chce by bylo jak dawniej,nawet za cene gorszego seksu,chce by wrocila tamta dziewczyna w ktorej sie kliedys zakochalem,czy to realnie?

Gość kasiakasia grubasia
nie ufa Ci już

Gość ej o co biega
to po kiego mowi ze kocha?w trakcie i po?

Gość ej o co biega
nie wiem juz zglupialem przez to,nie chce jej stracic co moge zrobic?jesli mi nie ufa to jak moge to odbudowac? czesto staram sie z nia rozmawiac ale nie da rady,raz poruszylem taka rozmowe tuz po ,to troche z niej wyciagnalem,ale to tez nie to co chcialem uslyszec,stala sie taka zimna,bez uczuc,niby mowi ze kocha ale to nie to co kiedys...

Gość nadinka...
Popieram watek o miłości i braku zaufania - tez bym Ci nie ufała hehe

Nie wygląda to najlepiej. Nie wiem, jak możesz to odbudować. Być może nie możesz. Nie wiem, czy ona 1. kocha CIę, ale Ci nie ufa ("jakimis idiotkami,no ale to byly wyglupy,jej sie to nie podobalo,prosila bym przestal ale wisialo mi to delikatnie mowiac bo wiedzialem ze mnie kocha" - też bym poczyms takim nie ufała), chce odejść ale jeszcze nie potrafi 2. świadomie mści się na Tobie za tamto zachowanie 3. chce Ci zaufac, ale nie potrafi.

Gość no to takdddd
js tam zgadzam sie z trzyziecha,to prste ze po takim zachowaniu sie juz nie ufa,gosciu sie zabawial z pannami mimo ze mial obok swoja kobiete i ja olewal,a ty "bezedury" nie zadawaj glupich pytan w stylu -Możesz to jakoś rozszerzyć ?? W tekście autora nie doszukałem się powodów dla których mógłby stracić zaufanie swojej kobiety. wy to kurde nic nie widzicie :Ozenada

Gość stawiam na b.o.
a moze po prostu przeczytala "dlaczego mezczyzni kochaja zolzy" i stara sie nia byz, zebys to ty czul sie zagrozony i za nia latal

Gdyby mój facet 1. czatował z kobietami, które uważałby za idiotki i 2. wisiałoby mu to, że mnie to wkur.wia, to raczej nie ufałabym w jego a) zdrowy rozsądek (patrz pkt.1), jego uczucie do mnie (patrz pkt. 2). Gwoli wyjaśnień, daję sobie wytłumaczyć, że ktoś robi coś dla wygłupu, ale trzeba mieć mocne argumenty. A jeśli ktoś czyni coś, do czego rzekomo nie przywiązuje wagi, a to coś mnie, która rzekomo jestem ważna, przeszkadza - nie rozumiem, dlaczego nie miałby mi ustąpić. Czego nie rozumiesz, Bezedury? :D

Gość no to takdddd
trzydziecha,popieram calkowicie,szczegolnie ta przedostatnia wypowiedz,moze troche zagmatwana dla meskiej plci ale naprawde wporzo trzymaj sie !

Gość no to takdddd
a do autora powiem krotko,chcialo sie fikac to teraz masz za swoje, nie potrafiles uszanowac ze panna cie kocha,wiecej takiego bledu nie popelni :D

Bezedury - on czatuje z idiotkami, ona prosi żeby tego nie robił, on ma jej prosby w dupie. to jest powod do utraty zaufania. autorze - teraz to ja Ci kolego źle wróże...

Gość ej o co biega
czyli co ?darowac sobie?

Gość a tak w og9le to
jak ten sex wyglada?ona tez tobie sprawia przyjemnosc?no wiesz o czym mowie...

Gość ej o co biega
wiem enioski i takie tam ale ja ją kocham i nie wybacze sobie jesli ona odejdzie,tej swojej glupoty,nie sadzilem ze to az tak moze ja zirytowac co do seksu to czasem mowi zebym jej nie dotykal,ale ja to kocham wiec dlaczego?czesto proponuje ze mnie zwiaze i wtedy logiczne ze nie moge tego robic i taki seks widze ze ja najbardziej pociaga,a po co to pytanie bylo?

Gość o ja pierdolegggg
przeciez ona nawet nie chce bys jej dotykal:O korzysta tylko z jednej czesci twojego ciala,a ten sie zastanawia czy onago kocha:O

Gość ej o co biega
nikt juz nie doradzi?

facet nawaliles jak sie zabawailes z innymi pannami bałwanie. przestalo ci na niej zalezec bo poczules sie zbyt pewnie. czesty blad. niestety nie wymażesz tego.ja bym ci radzil teraz wiernie przy niej trwac i nawet nie ogladac sie za innymi pannami skoro ci na niej zalezy. nadszarpniete zaufanie odbudowuje sie bardzo powoli...

Gość a mnie sie wydaje
ze ona jego juz kompletnie skreslila a teraz sie tylko msci

musisz ja zdobyc od nowa.. zdobyc jej zaufanie... ona musi poczuc ze i ty ja kochasz. A czy ty jej mowisz to wogole? co nam? ze ja kochasz ?

Gość ej o co biega
wiem ze powinienem,zawsze wychodzilem z zaloeznia ze jak powiedzialem kilka razy to wystarczylo,ze zrozumiasla ze ja kocham i nic tego nie zmieni...