Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaja1985

dziwny okres.......CIĄŻA???

Polecane posty

Gość Kaja1985

Mam stalego partnera,nasze jedyne zabezpieczenie to stosunek przerywany.W poniedzialek dostalam okres,jednak jest on bardzo skapy-jak nigdy.Zawsze w 2 dzien bylo najgorzej-najobficiej a teraz jest inaczej.W połowie cyklu jak zawsze gdy mam owulacje bolal mnie jajnik(prawy) jednak ten ból trwał 4 dni jak nigdy!Wczoraj mialam lekkie zawroty głowy ale to czasami sie zdarza w pierwszych dniach miesiączki.Zastanawiam sie czy jestem w ciazy,moj jedyny objaw to czeste oddawanie moczu:/ Nie chce odrazu biegnac do gina,bo nic mi sie takieo nie dzieje.Czy ktoras z Was tak miala i potem okazalo sie ze jest w ciazy?Z gory dziekuje za odpowiedzi

Gość a to taki wielki wydatek
kupić test ciążowy? Nie mów ze nie masz 8-12zł na test? :-O

Gość Kaja1985
Nie wierze testa-pol roku temu zrobilam test,ktory pokazal ciaze a okazalo sie ze nie jestem!Gin powiedzial mi,ze to sie zdarza i najlepiej zrobic test w laboratorium.Poza tym nie pytalam co mam zrobic,tylko czy ktoras z Pan miala takie objawy ciazy,skapy okres itp

z tego co czytałam to nawet przez pierwsze 3 miesiące ciąży można mieć krwawienia w czasie występowania miesiączki. Ale zawsze lepiej tę ciążę potwierdzić jak szybko się da zamiast sie domyślać:)

Gość zrob
bete hcg kosztuje ok 25 zl ale jest wiarygodny:)

Gość Kaja1985
Własnie też o tym słyszyalam,ze w ciagu pierwszych 3 miesiecy moga wystepowac plamienia,podobno rzadko to sie zdarza,dlatego ciekawa jestem czy kroras z Was tak miala

Gość a to taki wielki wydatek
Kaja 1985 a jak któraś miała podobnie, to co zrobisz? bedziesz jechac na domysłach, czy może czasem nie jestes w ciąży? :-O Jak ktoś ma wątpliwości, to robi test ciążowy apteczny, albo beta hcg, tudziez udaje się do ginekologa i wtedy wie na czym stoi.

Gość moja kuzynka
tak miala i gdyby nie fakt ze zaczela sie zle czuc dalej nie wiedziala by ze jestw ciazy!