Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOPER444

MAM 24 LATA A MóJ FACET MA 29 LAT ...CZY TA RóżNICA WIEKU MOżE PRZESZKADZAć?

Polecane posty

Gość KOPER444

Gość alabaster001
gloooopia jestes, jak ci przeszkadza to nie truj facetowi doopy

Gość gsgs
w sumie macie 53 lata, kiepsko to widzę:o

Gość nie trzeba daleko szukac
ja mam 21 a moj facet 29 i jest ok a moja przyjaciloka jest w szczesliwym malzenstwie z facetem 34-letnim a ma tak jak ja 21 :)

Gość KOPER44433
dodam ze on sie wyszalal za mlodu cholernie i nadużywal alkoholu bardzo..mowi sam ze juz sie wyszumial ..mial wiele dziewczyn i byl w setkach pubów..teraz uwielbia tylko leżec przed tv z piwem i łysieje.. martwi mnie to bo ja jeszcze bym chciala sie wyszaleć..bo ja sie nie wyszalalam a on bardzo.. znamy sie 3 lata już ale nie mieszkamy razem.boje sie ze ta róznica jednak nasz dzieli wieku..

Gość KOPER44433
ale woli kolegów niż mnie i naprawde moje towarzystwo go nudzi ..ale koledzy nie nudzą go bo z nimi pije itd..a on kocha pić ..niestety walczez tym ale to na nic..

Gość KOPER44433
on wygląda na 44 lata a ja na 16:(

Gość nie trzeba daleko szukac
to masz lipe

Gość paczulinka
jeżeli chodzi o samą różnicę wieku to nic strasznego. ja mam 22 lata a mój ma 37 i jest ok. ale z tego co poczytałam że on tak lubi pić to bardzo niebezpieczne, bo w takim razie jest już alkoholikiem. skoro codziennie pije piwo przed tv

Gość xcv
"dodam ze on sie wyszalal za mlodu cholernie i nadużywal alkoholu bardzo..mowi sam ze juz sie wyszumial ..mial wiele dziewczyn i byl w setkach pubów..teraz uwielbia tylko leżec przed tv z piwem i łysieje.. martwi mnie to bo ja jeszcze bym chciala sie wyszaleć" to tez skonczysz tak, jak on :P

Gość xcv
"Mało tego jesteśmy razem non stop, pracujemy razem, razem mieszkamy i wolny czas tez spędzamy razem" to bardzo wspolczuje

Gość renu multi plus
ja mam 19 moj chłopak 24 jestey razem 3 lata ijest ok:)

Gość nooo przebywac razem z takim
staruchem i na dodatek bez przerwy...wspolczuje

Gość ja droga mariol
tez mam meza z ktorym jestem szczesliwa...jest starszy 3 lata, mamy swoja firme ktora ciegle sie rozwija, nie ma u nas zadnych nieprozumiem ze wzgledow wiekowych, mamy 2 uroczych dzieci piekny dom i mieszkanie poprostu zyc nie umierac a Ty niestety z twoim ,,starszym '' mezem pewnie polowy tych rzeczy juz nie zrealizujecie z racji tego ze dzieli was duza roznica wieku. Tak wiec moze i jestes szczesliwa ale wyobraz sobie ze sa szczesliwsi

Ja mam 22 lata, mój partner 29 i ta różnica jest niezauważalna gołym okiem, bo po pierwsze on nie wygląda na swoje lata, a po drugie mentalnie wciąż jest dużym dzieckiem.:P Jeżeli chodzi o rozmowę, wspólne spędzanie wolnego czasu, to też nie widać różnicy wieku.