Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterianka_23546

ale fajne uczucie!

Polecane posty

Gość kafeterianka_23546

minelo kilka miesiecy od rozstania z moja miloscia i dzis idac ulica zobaczylam chlopaka..spojrzal na mnie i usmiechnal sie do mnie. a mi sie zrobilo cieplo i tez sie do niego usmiechnelam. poczulam sie wspaniale, nie myslcie, ze podniecam sie tym, ze ktos sie do mnie usmiechnal, chodzi o to, ze bylam w depresji a ten chlopak dzisiaj sprawil, ze szczerze sie usmiechnelam i musze przyznac, ze spodobal mi się:) moze jeszcze nie wszystko stracone, moze bede sie jeszcze smiac jak dawniej, moze jeszcze sie zakocham...nagle zaczelam miec pozytywne mysli:)

Gość do anonimowooooooo
:)

Gość hyuikyturyjter
to jest bardzo fajne jak ktos tak cieplo spojrzy i sie usmiechnie na ulicy:) niestety malo jest takich osob, kazdy zabiegany itd. ja tma jestem zawsze mila i usmiechnieta, niech inni pobieaja ode mnie dobra enegrie ;)

Gość wszechwiedzacy__czesio
znaczy, ze juz przyszedl ten okres w twoim zyciu, ze uporalas sie ze wczesniejszym zwiazkiem i wreszcie mozesz zaczac od nowa. :))

Gość kafeterianka_23546
jakos tak mi sie wydaje, ze sie nie uporalam jeszcze, ale to bylo mile zaskoczenie, ze ktos wpadl mi w oko i do tego tak milo sie do mnie usmiechnal :) moze powoli jednak dochodze do siebie, zaczynam zyc dalej.

jakos tak mi sie wydaje, ze sie nie uporalam jeszcze, ale to bylo mile zaskoczenie, ze ktos wpadl mi w oko i do tego tak milo sie do mnie usmiechnal moze powoli jednak dochodze do siebie, zaczynam zyc dalej. hahahah znam tez to uczucie:) jak po niezłym dole obca osoba zyczliwie ci sie usmiecha... dobry poczatek :) na lepsze dni:)

Gość kafeterianka_23546
no, taka z pozoru blaha sprawa, do niczego nie prowadzaca, tylko usmiech...a jednal zmienil chociaz ten jeden dzien, ta chwile..od tamtej pory sie usmiecham