Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lorennetia

CZY FACET,KTÓRY PŁACZE BĘDZIE DOBRYM MĘŻEM??????????

Polecane posty

no to na jakis czas nie rozmawiaj z nim o przyszłosci, moze go to boli ze nie moze znalezc dobrej pracy. Sam musi zrozumiec swoje zachowanie, daj mu troche do myslenia.

Gość ty sie zastanów
a potrzebujesz??????? jesli tak to szukaj, nie on jeden na świecie, domyślam się że jesteście w podonym wieku, więc jeszcze masz czas na zakładanie rodziny, nie chcesz być niezależna?? daj sobie spokój z taką "melepetą" a poczujesz że żyjesz. UWIERZ. Nie jestes mu potrzebna, tacy faceci to emocjonalni pasożyci, zawsze będzie ci ryczał, że on taki biedny a ty taka niedobra, że życie takie okrutne a on sam bidniutki. ŻAAL.

Gość ty sie zastanów
amnezja a ty co samarytanka jesteś?? szkoda zycia na takich facetów. Jka ma problem niech idzie do psychologa a nie marnuje żyica dziewczynie.

Nie samarytanka. Najłatwiej odejsc jasne ze tak. Tylko pytanie czy z innym człowiekiem nasza autorka nie bedzie powielać swojego zachowania..... Zawsze problem widzimy w kimś innym, nie w sobie. Przerabiałam podobną sytuację, zmieniłam zachowanie i jednak się udało.

Gość zostaw go w cholere
bedzie mial w koncu prawdziwy powod do placzu

Gość almanana
chlopak jeszcze nie dostal kopa od zycia i marudzi... zaden kandydat na partnera, tym bardziej na meza:o traktuj go z dystansem, nie badz na kazde jego zawolanie, niech on zacznie myslec, ze cos jest nie tak... moze to cos da, choc watpie...

Gość ty sie zastanów
lepiej odejść niż pozwolić zmarnować sobie życie, bo ja jestem przekonana w stu procentach że on jej życie zmarnuje, a ona im dłużej z nim będzie tym trudniej będzie w przyszłości zbudować jej normalny związek z normalnymi relacjami. Kobieta powinna mieć wsparcie w mężczyżnie i on w niej też ale to się musi równoważyć.

Gość ty sie zastanów
to jest tak jak z partnerkami alkoholików, damskich bokserów, współuzależnienie i nic więcej, im dłużej z nim będzie tym trudniej jej będzie odejść. Dla mnie nie ma różnicy pomiędzy tymi powyżej jak i takim nieudacznikiem. Niech spada póki rozumie że ma problem a chyba wie o tym skoro szuka rady.

Gość Lola.....240
Przyznam szczerze że takiego problemu mój mąż nie ma!!! Choć zdarza się mu czasami popłakać, najczęściej jak się kłócimy, jest wymiana poglądów a potem razem płaczemy!!! Albo niekiedy płacze bo jest bez radny przykład tego jest gdy byłam w szpitalu a on widział jak się męczę i cierpię!!! I kocham go za to, za te łzy współczucia i żalu!!! Bo każdy ma prawo do płaczu i nie wstydźmy się ich okazywać!!!!

"CZY FACET,KTÓRY PŁACZE BĘDZIE DOBRYM MĘŻEM??????????" nie bedzie :P

Gość olejzpierwszego
boze zachowanie jak kobiety.... (inna sprawa ze jak baba sie tak zachowuje to tez wyjebac w pizdu)

Gość mój raz mi się rozpłakał
mielismy wtedy ciężki dzień, bo jego matka z siostrą zaczęły pokazywać rogi w związku z naszym ślubem. zrobiło mu się strasznie przykro, kiedy zaczoł mi opowiadać ze jak był młodszy to marzył o tym zeby zarobić dużą kasę i postawic dom dla matki. a ona mu teraz takie swiństwa robi. rozpłakał się. mi stanęło serce i zakochałam się w nim w tym momencie ponownie, bo wiem zę jest wrażliwym facetem. no ale przypadek autorki to już dziwna skrajność...

Gość wwwwwwwwwwwww
pokaż mu linka do tego tematu. Niech zobaczy jakie ma oparcie w tobie czyli w kims kto rzekomo go kocha. brak słów. ZA takie zachowanie ty także jeszcze w życiu zapłaczesz, czego ci z zyczę

Gość ja tak robie
a nie jestem facetem:p