Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego.........

nie jestem lubiana w pracy

Polecane posty

Gość lotto aż za 4 zeta P
ja mam na swoim " poziomie " znaczy pietrze 2 chłopaków i jedną dziewczyne, wiec jest po rowno. z nimi dogaduję się super, gorzej z towarzystwem na parterze :/ Tam same baby, ale rzadko a nimi gadam - nie opłaca się. Lepiej sie pracuje z facetami, choć to nie prawda, ze oni sa lojalni - owszem dupy ikomu nie obsmaruja, ale na siebie są takie typy , co po prostu lubia pokazac jacy z nich twardziele i co oni to nie moga - ale to i tak lepsze, niż wredne, wcibskie baby

Gość mam to samo jak autor

Gość mam to samo jak autor

Gość Obawa Obamy
:(

Gość dlaczego.........
HEJ WIDZE ZE KTOS ODPOWIADA JUZ JEST LEPIEJ MOŻE TO WINA TEZ I MOJA BO HUMORY MIEWAM ZAJEBISTE TERAZ:-)

Gość różowy sweter 26
Ja pracuje z samymi facetami i też nie jest różowo ... , wydaje sie im ,ze wszystkie rozumy pojedli i sa najmądrzejsi . Właśnie koledzy podłożyli mi "świnie " w pracy i teraz atmosfera jest grobowa . Jedna rada nie warto rozmawiać o swoich osobistych sprawach , trzeba mieć wszystkich na dystans w pracy ,nigdy nie wiadomo czy ktos nie wykorzysta czegos przeciwko nam ...

Gość Obama obawy
:)

Gość madziares

Gość madziares
Skąd ja to znam...heh.Mam 5 letni staż pracy w dwóch firmach,Mam 24 lata ,a pracę podjęłam zaraz po liceum.Jeżeli mogę dorzucić swoje 3 grosze to powiem,że te 5 lat pracy sporo mnie nauczyły.Mama zawsze mi powtarzała,że w pracy nie ma przyjażni-tam,gdzie się pracuje i dzieli pieniędzmi nie ma przyjażni.Przejechałam się na tym nie raz...Po równo na koleżankach i na kolegach,nie wiem czy tak zle trafiałam czy po prostu ze mna jest coś nie tak.Nie tylko w pracy,bo np w szkole zazwyczaj się kumplowałąm z dziewczynami lub chłopakami mało lubianymi powszechnie i ja zazwyczaj zagadywałam myslać sobie szkoda,że tak sam /sama stoi pod ścianą.Potem po kilku miesiącach się okazywało,że zostawałam na lodzie,bo ta osoba mnie olewała i reszta też mnie skreślała,albo tolerowała po prastu,niewiele więcej.A w pracy hmm no cóż,pracowałąm z 60 mężczyznami i 2 koleżankami.Faceci są gorsi niż baby!Może akurat w tej branży,ale nie spotkałam nigdy większej obłudy,fałszywości,obmawiania sie w wykonaniu facetów!Coś okropnego.Moja wiara w ludzi podupadła całkowicie!Potem druga praca,ja 23 letnia dziewczyna ,moja 3 lata starsza koleżanka i reszta facetów w różnym wieku.Ja skromna,dokładnie wykonująca swoją pracę ,przychodząca na nadgodziny,zostająca na nocne zmiany,a tamta tylko na dzień,bo ma męża i dziecko.A ja czarna owca,a tamta gwiazda.Mnie zwolnili ,tamta została.Przez kryzys...Ludzie potrafią być okropni przekonałąm sie o tym nie raz i nie dwa,rzadko kiedy na kogoś zyczliwego można trafić...Trzeba po prostu uważać i jak ktos wcześniej wspomniał chodzic pracować a nie zacieśniać kontakty towarzyskie:-)

Gość pytek
mnie kurwa nikt nie lubi powoli mam wszystkiego dość, fajnie by było jak chodziło o pracę Pozdrawiam