Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbulwersowana jestem

Moja córka dostała w szkole uwagę za to ,że nie chciała mówić profesor

Polecane posty

Gość nie-nauczycielka
Nie ma się o co awanturować:p Tradycyjnie w szkołach średnich do nauczycieli uczniowie zwracają się "pani profesor/panie profesorze" i to jest normalne:)

Gość Wiesława70
w chinach tradycyjnie morduje się dziewczynki , to tez tam jest normalne

Gość isissss
no tak... święta racja ;) tradycja nakazuje też wybijać zęby niewiernej żonie... to też normalne, co kraj to obyczaj :)

Jak chodzilam do LO, to zwykle uczniowie zwracali sie do nauczyciele per \"Sorze/Sorko\", ale do jednej takiej jedzy wolalam mowic \"pani profesor\", bo dostawala nieomal szalu w przypadku nietytulowania jej w nalezyty sposob :D Stwierdzilam, ze mnie korona z glowy nie spadnie, jak powiem do niej \"pani profesor\", a i kompleksy czyjes podlecze :P

Gość 100 post mój
:D

Gość ldldldlldld
Banda niedouczonych frustratów. Gówno wiecie, jeszcze mnie rozumiecie, ale będziecie się bulwersować. To jest ZWYCZAJ, matołectwo forumowe, rozumiesz jedna z drugą debilko, co to jest ZWYCZAJ????????????? Po prostu zgraja idiotek bez matury z wielkim kompleksem szkolnym, bo pewnie "pani profesor" jedna z drugą gnoiła pod tablicą za głupotę to teraz plują jadem i szczekają jak kundelki z rozumem ratlerka również. To jest ZWYCZAJ, wbijcie sobie to do tych kurzych móżdżków, ZWYCZAJ, kretynki.

Gość ldldldlldld
A twoja córka zapewne dostała uwagę za pyskowanie do nauczycielki - czego sie zresztą spodziewać po pomiocie jak matka taka durna.

Gość ldldldlldld
Ale potem, jak córusia będzie zagrożona, pójdziesz do "pani profesor" z podkulonym ogonem żebrać o jeszcze jedną szansę.

Gość isissss
że nie ma takiego zwyczaju, aby prostakom zabraniać wypowiadania się na forum :(

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn3
tez nie rozumiem dlaczego oni tak kaza na siebie mowic jakies kompleksy??

Gość Girl aloud.
autorko madrala z ciebie, co ?? :o Ktos mial arcje mowiac: "znamienne jest to co napisała "mamusia "- nie wie ,jak brzmiała uwaga ale ona już oceniła nauczyciela ! " Pomysl nad soba pusta kobieto, zanim zbadalas sprawe rozdzierasz jape na forum ... Lepiej ci ??

Gość gość
Ja cie pie**ole co za debile w tej szkole jak nie ma tytułu profesora to niby dlaczego dzieci mają do niej mówić "pani profesor"?! To tak jakbym ja chciała żeby wszyscy do mnie mówili "panie prezydencie" ku**a a prezydentem nie jestem. Żałosne!!! A Twoja córka i Ty jak najbardziej macie rację!

Gość Gosc

Nauczyciele to najgorsza grupa społeczna z jednej strony zakompleksiona, leniwa mimo iż opowiadają jacy to zapracowani sali j jednoczesnie jadąca na opinii z wieku XIX kiedy to nauczycielu l osoba wykształcona bo nikomu nie chcialo sie uczyc. Czasy darmozjady sie skończyły . Ci druga osoba to magister a wy jestescie i tak uprzywilejowani , a chcecie jeszcze więcej. Ba tytuł profesora trzeba zapracować wiec musicie jeszcze sie pouczyc zeby taki tytulpojedyncze jednostki miały. Zycze wam abyście żadnych pieniędzy od rzadu nie dostali . Przy waszych 20 godzinach przepracowanych w jeden szkole a potem kolejnych  10 godzinach na pół etatu w innej placówce wyrabiacie pensje wyższa niz zwykły śmiertelnik również MAGISTER w swojejoracy. Jak nauczycie sie pokory to moze ktos bedzie chciał z wami rozmawiać .