Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie a nawet wiecej

Smsy z zagranicy .. Poradzcie.

Polecane posty

W ktorej sieci najtansze? Mam orange, place 1.5 zł za sms. Slyszalam, że era ma po 1 zl, a Plus coś za 1,7zł. Wszystko drogo.. Jak radzicie sobie z pisaniem do Polski, co robicie, by bylo taniej? Ile miesiecznie wydajecie na telefon? Oplaca sie bardziej "dokupic" lokalna karte sim, i z niej pisac? Sama nie wiem.. Jade do Niemiec na erasmusa............

Gość kruca fuks
Orange w polsce ma funkcje multi box(podstawowa wersja jest darmowa)- 30 smsow z neta miesięcznie gratis. Mam 3 konta to daje 90 smsow w dowolne miejsce na swiecie. Wydaje mi się, ze przez program internet calls można wysyłać za granice, mozna tez dzwonic na telefony stacjonarne(przerywa co 5 minut, ale spokojnie pogadasz z godzinkę). Gadu gadu miało happy hours(ładujesz za 5 czy 10 zł i w danych godzinach dzwonisz za darmo). Zahacz sie tak, żeby był dostęp do internetu. Na pewno bardziej bedzie Ci sie opłacało zakupic karte lokalna, bo odpada koszt roamingu(płacisz za kazdego przychodzacego do Ciebie smsa i kazda minute rozmowy przychodzacej).

dzieki!!!

Gość piszemy
przez internet! to nic nie kosztuje.