Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekla jeszcze żona

Mój mąż ma kochanke

Polecane posty

od niedawna mieszka z nią a przychodzi do mnie bo mu chyba mało.Wkurwiona jestem bo mowie zeby spadał a on nic sobie z tego nie robi.Powiedziałam jego lalce ze ja zdradza to powiedziała ze mówię to po to zeby się wkurzyła i go zostawiła.Co za kretynka!To on ja tak urabia i dalej robi swoje.Dzis pogoniłam dziada powiedziałam DOSYĆ.ciekawe moze siądzie na dupie i będzie choć raz wierny jednej dupie.?

Gość prowokacja.........
niezbyt sie wysililas:D

a moze mam sie nadstawiac bo pan niewierny maz tego sobie zyczy?w czym mam sie wysilać?

"Dzis pogoniłam dziada powiedziałam DOSYĆ" a wcześniej co? Chodziłaś z nim do łóżka???

on nie uznaje odmowy broniłam sie .NA poczatku czułam obrzydzenie a pozniej puscilo.Było mi wszystko jedno.Oddałam jej to co ona mi sprawiła .Wiem JESTEM GŁUPIA. mozecie mnie krytykować nie wścieknę sie bo wiem ze macie rację.najgorsze jest to ze to on najlepiej się bawił.Dlaczego nie jest taki jak inni co zostawiają i daja zyc swoim żonom?

Gość Luska z W.
Jestes niewolnica, czy wolnym czlowoekiem? :D

Gość wściekła jeszcze żona
teraz jestem juz wolna uwolniłam sie od pana.ALE NA JAK DŁUGO?

\"on nie uznaje odmowy broniłam sie\" to jest najbardziej durny tekst, który może wypowiedzieć kobieta. Takie coś mówi sie tyko w jednej sytuacji - kiedy facet zgwałci, w każdej innej nalezy sie ugryźć w język i nie kompromitowac samej siebie. wniosek z tej historii, że jesteście siebie warci a teraz skup się na tym, zeby być szczęśliwą bez gnoja u boku :)

MASZ RACJE.Ale nie znasz go i dobrze.TO typ ktory nie uznaje porazki! Musi byc tak jak on chce .

Gość Idylla123
a od czego masz zamki w drzwiach ofiarko ?? to już musisz Go do domu wpuszczać ?? a strzelić w pysk umiesz ?? on się smieje bo obie Was wodzi za nos... i ty i ona jesteście dupy

wiem! Ale to nie takie proste ,zabralam mu klucze ale mamy dziecko ,wiec widywac sie bedziemy . On przychodz wtedy jak jestem w domu!

Gość bam cziki bam
\"on nie uznaje odmowy broniłam sie\" nooo to gratuluje Ci asertywnosci naprawde nie broniłas sie bo chciałas z nim sypiac !!! wogóle ty sama nie wiesz jak sie masz kobieto sama sobie zaprzeczasz !!!