Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka992222

co motywuje człowiekiem który chce się przedstawić

Polecane posty

Gość majka992222

z jak najgorszej strony..nawet nie ukrywa swoich wad..pokazuje daje dowody że nie ma zalet..tak wygląda jego autoprezentacja od samego początku robi z siebie potwora..Co to ma na celu. Dodam że nie ma na celu zniechecenie mnie bo ja się nie narzucałam wiec o co chodzi?

Gość kompleksyyyyyyyy
strach przed odrzuceniem

Gość isissss
też ciekawa jestem odpowiedzi :)

Gość piszcie piszcie
bo tez mam obecnie do czynienia z takim 'przypadkiem'.... ;)

Gość majka992222
cholera przydał by się ktoś interesujący psychologią chociaż. Chłopak na pierwszej randce opowiada o rzeczach zachowaniach w których wykazał sie okrucieństwem,bezwzględnością itp... Ale nie wten sposób żbey zaimponować w stylu jak to niektórzy faceci że pobił się obił gębe któremuś czy coś takiego NIe on mówi szczuci się jak potraktował inną kobietę...i inne tym podobne nie okazuje w ogóle uczicuowości wyższej

Gość majka992222
opowiada to będąc wyraznie dumny z siebie.rozmowy prowadzi tak jakby był obojętnym potworem..nawet socjopaci sie tak nei zachowują bo oni napoczątku grają robią dobre wrązenie by zdobyć ofiare i osiągnąć cel...kto normalny na początku odkrywa karty:O

Gość lęk przed odrzuceniem
taka osoba mogła zostać skrzywdzona kiedyś dlatego nie okazuje słabosci to taki pancerz ochronny

Gość Hellohello
kto normalny na początku odkrywa karty? Ktos, kto zostal skrzywdzony i nie ma ochoty na wiecej. Ktos, kto daje ci jasny przekaz- sprobuj mi jakis numer wywinac a popamietasz.

Gość majka992222
nei skreśliłam...brnełam dalej próbując odkryć zalety...niestaty bez skutecznie cynizm,słowna agresja pozorna obojętność..Teraz już się poddałam

Gość co motywuje człowiekiem który
wali taki błędy. :( :( :(

Gość Hellohello
I slusznie zrobilas. Z takim pokiereszowanym osobnikiem wytrzyma tylko: a) podobnie doswiadczona osoba b) masochistka c) osoba, ktora za wszelka cene chce udowodnic, ze da rade d) zakochana na zaboj i bez "zmiluj sie" (zazwyczaj polaczone z innymi podpunktami) e) idiotka, ktora kreci, ze partner sie na niej wyzywa f) ???

Gość majka992222
jedyny błąd to bezskutecznie bo przez roztrzepanie napisałam oddzielnie inne to literówki...widzisz tu jakieś rażące błędy ortograficzne czepliwa frustratko?

Gość jakaś laska go skrzywdziła
pewnie kochał kiedyś za bardzo wstydzi się czułych gestów...przejawów dobroci...są takie jednostki

Gość czarucha
ojjj, znamy takich.... ;) facet chce, zebys widziala w nim twardziela, prawdziwego faceta, buntownika a nie rozmemlana ciote. stad ta poza. nie chodzi o to, zeby ciebie przestraszyc albo dac ci do zrozumienia, ze powinnas sie go bac. jego gierka polega na tym, zeby udawac takiego autsajdera, czlowieka skonfliktowanego z calym swiatem, ktorego nikt nie rozumie (zreszta...on przeciez wcale nie chce, zeby go ktokolwiek zrozumial ;) ), ktory chodzi wlasnymi sciezkami, ma za nic autorytety, sam jest sobie sterem, zeglarzem..bla bla bla... tak z ciekawosci zapytam - ile on ma lat? :)

Gość co motywuje człowiekiem który
Tak widzę skończona idiotko, a jak ty nie widzisz, to jesteś jeszcze głupsza niż sądziłam.

Gość do tego matoła co założył topi
co motywuje CZŁOWIEKA

Gość metołectwo się szerzy
Motywuje człowieka, ty młocie, i jeszcze będziesz pyszczyć, jak ci ktoś zwraca uwagę

Gość fkkfkfkffkkf
Dokładnie: matołectwo a do tego jeszcze arogancja.

pani na górze się już dowartościowała:O jak czytam takie posty rzygać mi się chce.Jak widze ile jadu jest w młodych ludziach

Gość eayuo
Panienko, naucz się najpierw mówić po polsku.

Gość eayuo
Mnie się też rzygać chce jak widzę całkowite odmóżdżenie panien które jeszcze szczekają, jak je się poprawia

metołectwo- a co to jest takiego?:O

Gość eayuo
TY.

Gość eayuo
następna idiotka, co zna język ojczysty na poziomie przygłupa

jak jesteś taka inteligentna to kultura nakazuje by zwracać uwagę,owszem,ale zachowując przy tym kulturę słowa.W ten sposób pokazujesz że rzeczywiście jesteś jakąś sfrustrowaną zakompleksioną panienką ,ale dobrze,że się dowartościowałaś,jeśli to Ci pomaga...

Gość sonda..
Sprawdź w słowniku, półmózgu.

Gość sonda..
Dostosowuje się do poziomu interlokutora, panienko.

pewnie jakaś pryszczata panienka..Jesteś biedna..świadomy swojej wartości i zdrowy człowiek..owszem zwróci uwagę na rażące błędy,ale zrobi to w inteligentny sposób.Ty masz kompleksy ewidentnie