Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikulka

Mam dosyc takich kobiet

Polecane posty

MOJ CHŁOPAK JEST NIZSZY ODE MNIE lub MOJ CHŁOPAK MA 175CM WZROSTU - CZY TO PROBLEM. Żenua. mam tego dosyc. Ja 155 lat 17 urosne moze jeszcze 5cm. Przykro mi ze sa takie kobiety. Ale jebię was. To własnie przez was sa homoseks. ( chociaz wiekszosc sie rodzi-jak ja). I co? a pozniej sie zalicie ze chłopaka nie mozecie znalesc. Pozdro dla wszystkich normalnych kobiet.

Gość folklor9012
ja nie nawidze tej żanetki z na wspólnej, bo kurde suka dwulicowa jest... tu sobie raz w na wspólnej gra a na boku jeszcze w Agentkach. Stanowcze NIE dla dwulicowców

Gość Facet192cm
fajna jesteś, zrobisz mi loda na stojaka?

Gość mikula ty sama wiesz o czym
piszesz? Bo ja widze, ze to po polsku, ale ze cholere nie wiem o co ci chodzi. Zazdroscisz wysoki, ze moge robic lody kleczac, a ty musisz stac na taborecie czy jak?

Gość to i owo
wiadomo że kobiety rodzą się z syndromem narzekania i muszą narzekać , i albo facet za niski lub rudy , więc odpada albo facet odpada bo jest blondynem a kobiecie się podobają latynosi lub arabusy itd.... po pewnym czasie dopiero kobieta widzi, że popełnila błąd oddając się arabusowi i zostając sama , samotnie płacze w poduszkę

Gość to i owo
mikulka Czy już masz pewność , że jesteś i urodziłaś się jako 'homo' ?

Gość kudi chicks
mikulka to facet :o

Nie nawidze kobiet ktore pisza zdania typu MOJ CHŁOPAK JEST NIZSZY ODE MNIE. Ja jestem chłopakiem-a wiec nie mikulko tylko mikulku :-(

Czy juz wszyscy wiedzą o co biega? Sorry ze pisze dosc chaotycznie ale jestem rozkojarzony

Gość hp5
czyli ze masz kompleksy ;)

Gość Adas co ty gadasz jakby
wszyscy mieli TAKIE problemy to swiat bylby piekny!!

Gość Scout Finch
Chłopak 17-letni 155 cm? Biedaczek :(

Nie mam na tym punkcie kompleksow. Tylko nie rozumiem ludzi dla ktorych liczy sin wzrost. Jezeli kobieta pisze MOJ FACET JEST NIZSZY ODE MNIE - CZY UDA NAM SIE STWORZYC RODZINE? lub jezeli mezczyzna pisze MOJA DZIEWCZYNA JEST ZA WYSOKA- CHYBA JA RZUCE. to uwazam ze tacy ludzie sa zenujacy. Dlaczego istnieja stereotypy ze mezczyzna musi byc wyzszy od partnerki?

Gość pewnie zaczynasz
155 -dlatego homo...:-(

Gość wszyscy jak jeden....
stereotyp nie stereotyp ,ale fakt faktem,że to lepiej wygląda jeśli facet jest wyższy ;-)

Gość no bo widzisz tak sie glupio
przyjelo, tak samo jak to, ze facet powinien byc starszy od kobiety. Ja jestem od mojego starsza 2 lata i jakos zyjemy juz kilka lat razem i super sie mamy, ale najwazniejsze jest to, zeby olac opinie innych i robic to co sie samemu uwaza i chce.

tak masz w adresie :-0

Gość ja cie nazwalam bo ak masz na
imie

Wrocmy do tematu. Co myslicie o takich kobietach/mezczyznach które kieruja sie stereotypami?

a niech się kierują , co ci to przeszkadza ?

Gość kajsdhskjhfsdhfvoisuv s
Hmm, może dlatego że facet powinien być oparciem dla dziewczyny nie tylko psychicznym ale też fizycznym. Powinien osłaniac ją silnym ramieniem:D

Gość Mnie stereotypy wkurzaja
ale jest ich tak wiele, ze chyba malo kto w jakims temacie sie nimi nie kieruje, tak juz jest niestety.

Gość boża krówka nie jest zła
no sory ale bez przesady, ja mam np 165 wzrostu- czyli nie za duzo, ale tez chyba nie za malo, jakos nie wyobrazam sobie miec chlopaka nizszego od siebie po prostu tak jest, nie dziw sie,chociaz sa pewnie laski ktorym to nie robi roznicy i chwala im za to......... sa tez przeciez niziutkie dziewczyny

Wiem ze w adresie mam adam- tylko skad zdrobnienie? Nie oczekuje wspolczucia tylko chce pogadac na temat tego stereotypu

Al co maz na mysli piszac "kierujacych sie stereotypami" ??

Ja myśle żetu nie o stereotypy chodzi. Tylko o tuszowanie kompleksow. Jeżeli dziewczyna jest niska i ma na tym punkcie kompleks to bedzie szukala faceta jak najwyzszego. Jezeli facet jest gruby bezie szukal szczuplej (zeby nie daj Boze ludzie ie powiedzieli "dwa grubasy sie dobraly")

Kierujac sie stereotypami w doborze partnera. A tyle uczą na j.polskim, religi, jednak tak naprawde liczy sie tylko biologia. Wiekszy samiec bedzie zawsze rozchwytywany.

Gość Adas nie martw sie na pewno
predzej czy pozniej znajdzie sie laska, ktora cie pokocha. Wspomnisz moje slowa. Widzisz, kobiety niekoniecznie kieruja sie fizycznoscia faceta gdy go szukaja czy wybieraja. To juz taki typ :) Serce nie sluga Adas i zakochac sie mozna w kazdym, byleby ten ktos czyms nas pociagal, imponowal, zaskakiwal, zauroczyl itd.